Ztracený symbol /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Brown, Dan, 1964- (Author)
Other Authors: Marková, Michala, 1974- (Translator), Petrů, David, 1979- (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Argo, 2010.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
Related Items:Translation of: Lost symbol
LEADER 02456nam a22005777a 4500
001 MUB01000616751
003 CZ BrMU
005 20150424094228.0
008 100217s2010 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-05-06 
015 |a cnb002030038 
020 |a 978-80-257-0240-6 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD003 
041 1 |a cze  |h eng 
072 7 |a 821.111(73)-3  |x Americká próza  |2 Konspekt  |9 25 
080 |a 821.111(73)-31  |2 MRF 
100 1 |a Brown, Dan,  |d 1964-  |7 xx0008745  |4 aut 
245 1 0 |a Ztracený symbol /  |c Dan Brown ; [z anglického originálu ... přeložili Michala Marková a David Petrů]. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Argo,  |c 2010. 
300 |a 460 s. 
655 7 |a americké romány  |7 fd131796  |2 czenas 
700 1 |a Marková, Michala,  |d 1974-  |7 mzk2005274842  |4 trl 
700 1 |a Petrů, David,  |d 1979-  |7 jn20001005466  |4 trl 
765 0 |t Lost symbol  |9 Česky 
CAT |a CHLADILOVA  |b 02  |c 20100217  |l MUB01  |h 1818 
CAT |a IREINOVA  |b 02  |c 20100219  |l MUB01  |h 1133 
CAT |a CERVINKOVA  |b 02  |c 20100223  |l MUB01  |h 0832 
CAT |a SWACZYN  |b 02  |c 20100315  |l MUB01  |h 0830 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100501  |l MUB01  |h 1231 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110823  |l MUB01  |h 1344 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1750 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0135 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1457 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 2002 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 2031 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1029 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0522 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20150424  |l MUB01  |h 0942 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0053 
CAT |c 20190506  |l MUB01  |h 1002 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2342 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20211015  |l MUB01  |h 2353 
M54 |a 820a 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-05-06 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 820a-BROW6-7  |5 2571001460  |4 *  |8 20100217  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 820a-BROW6-7  |5 2571003739  |4 *  |8 20100423  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s nahrada 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KSUT  |b ÚK - suterén  |3 B-BROW  |5 3201064340  |8 20100315  |f 74  |f Měsíční  |r 20100315 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - suterén  |d B-BROW  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 19  |j KSUT 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 820a-BROW6-7  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 67  |j VYBER