Lineární příbuznosti v rovině

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Valentíková, Vladislava (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1956.
Subjects:
Cover Image
LEADER 01830ntm a22004697a 4500
001 MUB01000615408
003 CZ BrMU
005 20210406095647.0
008 100209s1956 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-05-06 
040 |a BOD004  |b cze 
072 7 |a 514  |x Geometrie  |2 Konspekt  |9 13 
080 |a 514.12  |2 MRF 
080 |a 514.144  |2 MRF 
080 |a 514  |2 MRF 
100 1 |a Valentíková, Vladislava  |* [absolvent PřírF MU]  |4 dis 
245 1 0 |a Lineární příbuznosti v rovině  |h [rukopis] /  |c Vladislava Valentíková. 
260 |c 1956. 
300 |a 40l. 
502 |a Diplomová práce (Mgr.)--Brněnská universita, Přírodovědecká fakulta, 1956. 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
650 0 7 |a analytická geometrie  |7 ph114037  |2 czenas 
650 0 7 |a projektivní geometrie  |7 ph124640  |2 czenas 
650 0 9 |a analytic geometry  |2 eczenas 
650 0 9 |a projective geometry  |2 eczenas 
710 2 |a Brněnská universita.  |b Přírodovědecká fakulta  |7 kn20010710159  |4 dgg 
CAT |a KOSKOVA  |b 02  |c 20100209  |l MUB01  |h 1436 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 1014 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1230 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0135 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 2002 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1026 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0052 
CAT |c 20190506  |l MUB01  |h 1000 
CAT |a DRIMLOVA  |b 02  |c 20210406  |l MUB01  |h 0956 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0944 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1934 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-05-06 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFSK  |b ÚK sklad  |3 K-336  |5 3145133351  |8 20100209  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20180405 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK sklad  |d K-336  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRFSK