Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
The elements of the science of...
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
The elements of the science of nutrition /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Lusk, Graham, 1866-1932
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Angličtina
Vydáno:
Philadelphia :
W.B. Saunders Company,
1928.
Vydání:
4th ed.
Témata:
výživa člověka
human nutrition
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
s. 13-844 : il.
Podobné jednotky
The myths about nutrition science /
Autor: Lightsey, David
Vydáno: (2020)
Nutrition reviews.
Vydáno: (1942)
Nutritional assessment /
Autor: Lee, Robert D., 1952-, a další
Vydáno: (2013)
Understanding nutrition /
Autor: Whitney, Eleanor Noss, 1938-, a další
Vydáno: (2011)
Good nutrition for everybody /
Autor: Bogert, Lotta Jean
Vydáno: (1942)
×
Načítá se...