Breaking dawn /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Meyer, Stephenie, 1973- (Author)
Format: Book
Language:English
Published: London : Atom, 2008.
Edition:1st pub.
Subjects:
LEADER 01628nam a22004457a 4500
001 MUB01000613258
003 CZ BrMU
005 20100125091816.0
008 100120s2008 xxk||||| |||||||||||eng d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-05-06 
020 |a 978-1-905654-29-1 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 821.111(73)-3  |x Americká próza  |2 Konspekt  |9 25 
080 |a (0:82-312.9)  |2 MRF 
080 |a 821.111(73)-31  |2 MRF 
100 1 |a Meyer, Stephenie,  |d 1973-  |7 xx0038685  |4 aut 
245 1 0 |a Breaking dawn /  |c Stephenie Meyer. 
250 |a 1st pub. 
260 |a London :  |b Atom,  |c 2008. 
300 |a 702 s. 
655 7 |a fantasy romány  |7 fd184199  |2 czenas 
655 7 |a americké romány  |7 fd131796  |2 czenas 
CAT |a CHLADILOVA  |b 02  |c 20100120  |l MUB01  |h 1742 
CAT |a IREINOVA  |b 02  |c 20100122  |l MUB01  |h 1036 
CAT |a CERVINKOVA  |b 02  |c 20100125  |l MUB01  |h 0918 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100501  |l MUB01  |h 1229 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1749 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0134 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1456 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 2000 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 2030 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1021 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0500 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0049 
CAT |c 20190506  |l MUB01  |h 0959 
M54 |a 820a 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-05-06 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 820a-MEYE1-3  |5 2571000516  |4 *  |7 dotisk, 2009  |8 20100120  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s kup 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 820a-MEYE1-3  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 13  |j VYBER