Úplná nauka o harmonii /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Janáček, Leoš, 1854-1928 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: V Brně : A. Píša, 1920.
Edition:2. vyd.
Online Access:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
LEADER 01440nam a22003737a 4500
001 MUB01000612672
003 CZ BrMU
005 20100118110049.0
008 100118s1920 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-05-06 
015 |a cnb000574122 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 78  |x Hudba  |2 Konspekt  |9 9 
100 1 |a Janáček, Leoš,  |d 1854-1928  |7 jk01050745  |4 aut 
245 1 0 |a Úplná nauka o harmonii /  |c sepsal Leoš Janáček. 
250 |a 2. vyd. 
260 |a V Brně :  |b A. Píša,  |c 1920. 
300 |a viii, 355 s. :  |b noty. 
856 4 1 |u http://www.ndk.cz/  |z Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU 
CAT |a KARAFIAT  |b 02  |c 20100118  |l MUB01  |h 1100 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100501  |l MUB01  |h 1229 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1749 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1455 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1934 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1019 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0049 
CAT |c 20190506  |l MUB01  |h 0958 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2342 
CAT |c 20201021  |l MUB01  |h 2110 
M54 |a 78 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-05-06 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - hudebni veda  |2 HUVED  |b hudební věda  |3 E-4 (Jan)  |5 257HV03514  |4 Dar (Pozůstalost prof. Rudolfa Pečmana)  |8 20100118  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s dar 
AVA |a FIL50  |b FFHUD  |c hudební věda  |d E-4 (Jan)  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j HUVED