Islam and Muslims in Germany /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Al-Hamarneh, Ala (Editor), Thielmann, Jörn, 1966- (Editor)
Format: Book
Language:English
Published: Leiden : Brill, 2008.
Series:Muslim minorities ; vol. 7
Subjects:
LEADER 02341cam a22006377a 4500
001 MUB01000611584
003 CZ BrMU
005 20150806222311.0
008 100108s2008 ne ||||| |||||||||||eng d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-05-06 
020 |a 978-90-04-15866-5 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD114 
072 7 |a 28  |x Islám  |2 Konspekt  |9 5 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
080 |a (082)  |2 MRF 
080 |a 28-726.6  |2 MRF 
080 |a (430)  |2 MRF 
245 0 0 |a Islam and Muslims in Germany /  |c edited by Ala Al-Hamarneh and Jörn Thielmann. 
260 |a Leiden :  |b Brill,  |c 2008. 
300 |a xx, 591 s. :  |b il., grafy, faksim. 
490 1 |a Muslim minorities ;  |v vol. 7 
650 0 7 |a islám  |7 ph114798  |z Německo  |2 czenas 
650 0 7 |a muslimové  |7 ph123046  |z Německo  |2 czenas 
650 0 9 |a Islam  |2 eczenas 
650 0 9 |a Muslims  |2 eczenas 
655 7 |a sborníky  |7 fd163935  |2 czenas 
655 7 |a studie  |7 fd133597  |2 czenas 
700 1 |a Al-Hamarneh, Ala  |4 edt 
700 1 |a Thielmann, Jörn,  |d 1966-  |7 mub2015881088  |4 edt 
830 0 |a Muslim minorities ;  |v vol. 7 
CAT |a CHLADILOVA  |b 02  |c 20100108  |l MUB01  |h 1500 
CAT |a LENKA  |b 02  |c 20100125  |l MUB01  |h 1508 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20100201  |l MUB01  |h 1003 
CAT |a CERVINKOVA  |b 02  |c 20100215  |l MUB01  |h 1314 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2337 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0408 
CAT |a LENKA  |b 02  |c 20110520  |l MUB01  |h 0858 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1749 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0134 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1455 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 2030 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1017 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0448 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1116 
CAT |a NEDOMOVAX  |b 02  |c 20150806  |l MUB01  |h 2223 
CAT |a SVERAKOVAX  |b 02  |c 20151110  |l MUB01  |h 1231 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0048 
CAT |c 20190506  |l MUB01  |h 0958 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0944 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1933 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1153 
M54 |a 297f 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-05-06 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 297f-ISLA2-1  |5 2571000182  |4 *--dar nakladatele  |8 20100108  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s dar 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 297f-ISLA2-1  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 13  |j VYBER