Domácí násilí : zkušenosti z poskytování sociální a terapeutické pomoci ohroženým osobám /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bednářová, Zdena, 1955- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Acorus, c2009
Subjects:
LEADER 02916nam a22006617a 4500
001 MUB01000606655
003 CZ BrMU
005 20091125080427.0
008 091125s2009 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-04-17 
015 |a cnb001994392 
020 |a 978-80-254-5422-0 
040 |a BOD003  |b cze 
072 7 |a 364  |x Sociální problémy vyžadující podporu a pomoc. Sociální zabezpečení  |2 Konspekt  |9 18 
080 |a 364.63-027.553  |2 MRF 
080 |a 364-787  |2 MRF 
080 |a (082)  |2 MRF 
080 |a 616.89-008.444.9  |2 MRF 
080 |a 364  |2 MRF 
245 0 0 |a Domácí násilí :  |b zkušenosti z poskytování sociální a terapeutické pomoci ohroženým osobám /  |c Zdeňka Bednářová ... [et al.] 
260 |a Praha :  |b Acorus,  |c c2009 
300 |a 92 s. 
504 |a Obsahuje bibliografii 
650 0 7 |a agresivita  |7 ph114007  |2 czenas 
650 0 7 |a domácí násilí  |7 ph137285  |2 czenas 
650 0 7 |a sociální pomoc  |7 ph125801  |2 czenas 
650 0 9 |a aggressiveness  |2 eczenas 
650 0 9 |a family violence  |2 eczenas 
650 0 9 |a social support  |2 eczenas 
655 7 |a sborníky  |7 fd163935  |2 czenas 
700 1 |a Bednářová, Zdena,  |d 1955-  |7 mzk2004148573  |4 aut 
CAT |a SRAMKOVA  |b 02  |c 20091125  |l MUB01  |h 0754 
CAT |a SWACZYN  |b 02  |c 20091125  |l MUB01  |h 0804 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0242 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1924 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0826 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100616  |l MUB01  |h 0301 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0132 
CAT |a HANKAX  |b 02  |c 20120518  |l MUB01  |h 1336 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1957 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 1007 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1900 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0429 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1113 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0043 
CAT |c 20190417  |l MUB01  |h 0934 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2341 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0943 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1932 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1151 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-04-17 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 VVFSS  |b volný výběr  |3 I1-1328  |5 4240754567  |8 20100113  |f 70  |f Prezenční  |q 20170821  |r 20100113  |s dar 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 VVFSS  |b volný výběr  |3 I1-1328  |5 4240754568  |8 20100113  |f 74  |f Měsíční  |q 20170821  |r 20100113  |s dar 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 460BEDN  |5 3201063266  |8 20091125  |f 70  |f Prezenční  |r 20091125  |s dar 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-7782  |5 3201063267  |8 20091125  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20091125  |s dar 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d I-7782  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 4  |j KDEP 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c volný výběr  |d I1-1328  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 1  |h N  |i 48  |j VVFSS