Lexicografía española /

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language:Spanish
Published: Barcelona : Ariel, 2003.
Edition:1. ed.
Series:Ariel lingüística
Subjects:
LEADER 02347nam a22006617a 4500
001 MUB01000602307
003 CZ BrMU
005 20091125091008.0
008 091021s2003 sp ||||| |||||||||||spa d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-04-17 
020 |a 84-344-8253-3 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 811.134  |x Iberorománské jazyky  |2 Konspekt  |9 11 
080 |a 030  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
080 |a (082)  |2 MRF 
080 |a 811.134.2  |2 MRF 
080 |a 81’374  |2 MRF 
245 0 0 |a Lexicografía española /  |c Antonia María Medina Guerra (coord.). 
250 |a 1. ed. 
260 |a Barcelona :  |b Ariel,  |c 2003. 
300 |a 427 s. 
490 1 |a Ariel lingüística 
650 0 7 |a lexikografie  |7 ph122284  |x dějiny  |2 czenas 
650 0 7 |a španělština  |7 ph127867  |2 czenas 
650 0 7 |a slovníky  |7 ph217766  |x dějiny  |2 czenas 
650 0 9 |a lexicography  |2 eczenas 
650 0 9 |a Spanish language  |2 eczenas 
650 0 9 |a dictionaries  |2 eczenas 
655 7 |a sborníky  |7 fd163935  |2 czenas 
655 7 |a studie  |7 fd133597  |2 czenas 
700 1 |a Medina Guerra, Antonia María  |7 mub2015883741  |4 oth 
830 0 |a Ariel lingüística 
CAT |a CHLADILOVA  |b 02  |c 20091021  |l MUB01  |h 1454 
CAT |a IREINOVA  |b 02  |c 20091112  |l MUB01  |h 1420 
CAT |a CERVINKOVA  |b 02  |c 20091125  |l MUB01  |h 0910 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0240 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1922 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0824 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2335 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0405 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1747 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0131 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1453 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1955 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 2029 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130304  |l MUB01  |h 0956 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1859 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0424 
CAT |c 20150630  |l MUB01  |h 1031 
CAT |a CERVINKOVX  |b 02  |c 20151114  |l MUB01  |h 1451 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0038 
CAT |c 20190417  |l MUB01  |h 0932 
M54 |a 806.0 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2019-04-17 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 806.0-LEXI1-1  |5 2570909813  |4 *  |8 20091021  |f 70  |f Prezenční  |r 00000001  |s kupKat2400 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 806.0-LEXI1-1  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j VYBER