Jitro Árijců : život a dílo Arthura Gobineaua, zakladatele árijské ideologie /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Budil, Ivo T., 1965- (Author)
Format: Book
Language:Czech
English
Published: V Praze : Triton, 2009.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 03724cam a2200949 a 4500
001 MUB01000599840
003 CZ BrMU
005 20091123141401.0
008 090918s2009 xr e 001 0 cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-12-10 
015 |a cnb001995278 
020 |a 978-80-7387-274-8 
035 |a (CZ-PrNK)nkc20091995278 
040 |a BOA001  |b cze  |d BOD031  |d BOD001 
041 0 |a cze  |a eng 
072 7 |a 572  |x Fyzická antropologie  |2 Konspekt  |9 1 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
080 |a (092)  |2 MRF 
080 |a 101-051  |2 MRF 
080 |a 323.14  |2 MRF 
080 |a 341.71  |2 MRF 
080 |a (44)  |2 MRF 
080 |a 572.02:316.243  |2 MRF 
080 |a 572.9  |2 MRF 
080 |a 821.133.1-051  |2 MRF 
100 1 |a Budil, Ivo T.,  |d 1965-  |7 jo20010087104  |4 aut 
245 1 0 |a Jitro Árijců :  |b život a dílo Arthura Gobineaua, zakladatele árijské ideologie /  |c Ivo T. Budil. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a V Praze :  |b Triton,  |c 2009. 
300 |a 417 s. ;  |c 24 cm 
500 |a "Studie vznikla v rámci řešení grantového projektu č. 407/06/0080 Rasa a rasová ideologie v západních dějinách"--Preliminária. 
504 |a Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík. 
546 |a Část. anglický text 
600 1 7 |a Gobineau, Arthur de,  |d 1816-1882  |7 jn19990002729  |2 czenas 
650 0 7 |a francouzští spisovatelé  |7 ph120380  |y 19. století  |2 czenas 
650 0 7 |a diplomaté  |7 ph119471  |z Francie  |y 19. století  |2 czenas 
650 0 7 |a filozofové  |7 ph117191  |z Francie  |y 19. století  |2 czenas 
650 0 7 |a rasové teorie  |7 ph316287  |2 czenas 
650 0 7 |a lidské rasy  |7 ph137015  |2 czenas 
650 0 7 |a rasismus  |7 ph125031  |2 czenas 
650 0 9 |a French authors  |2 eczenas 
650 0 9 |a diplomats  |2 eczenas 
650 0 9 |a philosophers  |2 eczenas 
650 0 9 |a race theories  |2 eczenas 
650 0 9 |a human races  |2 eczenas 
650 0 9 |a racism  |2 eczenas 
655 7 |a studie  |7 fd133597  |2 czenas 
655 7 |a biografie  |7 fd131909  |2 czenas 
CAT |a SIMCIKOVA  |b 02  |c 20091001  |l MUB01  |h 1013 
CAT |a SIMCIKOVA  |b 02  |c 20091001  |l MUB01  |h 1020 
CAT |a SVOBODOVA  |b 02  |c 20091030  |l MUB01  |h 1229 
CAT |a SVOBODOVA  |b 02  |c 20091030  |l MUB01  |h 1230 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0724 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0217 
CAT |a CERVINKOVA  |b 02  |c 20091123  |l MUB01  |h 1414 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0239 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1921 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0822 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1222 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0130 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1452 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1954 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 2029 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 1127 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1858 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0419 
CAT |c 20150611  |l MUB01  |h 1216 
CAT |a PTICHAX  |b 02  |c 20150618  |l MUB01  |h 2042 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1111 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0035 
CAT |c 20161008  |l MUB01  |h 2237 
CAT |c 20181210  |l MUB01  |h 1137 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2340 
SID |a Z39  |b JIB-01-Z 
M54 |a 57 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-12-10 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 1-44545  |5 2571113340  |8 20110921  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-34619  |9 E16-411  |5 4240753558  |8 20091001  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170809  |r 20091001  |s kup 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d 1-44545  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 2  |j SKLAD 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Sklad  |d SKL-34619  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 5  |j SKFSS