Německo-český, česko-německý velký slovník : [--nejen pro překladatele] /

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language:Czech
German
Published: V Brně : Lingea, 2008.
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 02483nam a22006377a 4500
001 MUB01000599553
003 CZ BrMU
005 20140310090823.0
008 061204s2008 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-12-10 
015 |a cnb001798681 
020 |a 978-80-87062-33-3 
040 |a BOD002  |d BOD022  |b cze  |d BOD003 
041 0 |a cze  |a ger 
072 7 |a 811.112.2  |x Němčina  |2 Konspekt  |9 11 
080 |a (038)81  |2 MRF 
080 |a 811.162.3  |2 MRF 
245 0 0 |a Německo-český, česko-německý velký slovník :  |b [--nejen pro překladatele] /  |c Lingea. 
246 1 3 |a Velký slovník německo-český, česko-německý-- nejen pro překladatele 
246 3 0 |a Česko-německý, německo-český velký slovník 
246 1 4 |a Lingea německo-český, česko-německý velký slovník 
246 1 |i V prelimináriích název:  |a Lingea velký slovník německo-český a česko-německý 
250 |a 1. vyd. 
260 |a V Brně :  |b Lingea,  |c 2008. 
300 |a 1503 s. 
650 0 7 |a němčina  |7 ph115512  |2 czenas 
650 0 7 |a čeština  |7 ph135292  |2 czenas 
650 0 9 |a German language  |2 eczenas 
650 0 9 |a Czech language  |2 eczenas 
655 7 |a dvojjazyčné překladové slovníky  |7 fd208746  |2 czenas 
710 2 |a Lingea (firma)  |7 ko2003165020  |4 pbl 
CAT |a PUTNOVA  |b 02  |c 20090930  |l MUB01  |h 0825 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0724 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0217 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0238 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1921 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0822 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20110419  |l MUB01  |h 1953 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1746 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0130 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1452 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 2029 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 1127 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1858 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20140310  |l MUB01  |h 0908 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0419 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1111 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20150821  |l MUB01  |h 0958 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0035 
CAT |c 20181210  |l MUB01  |h 1137 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2340 
M54 |a 803.0 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-12-10 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 JAZ-734  |5 4200457700  |8 20090930  |f 70  |f Prezenční  |r 20090930 
AVA |a ECO50  |b ESF  |c volný výběr  |d JAZ-734  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 3  |j VOLNY