Co je Praebohemikum : orientační črta geobotanická /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Suza, Jindřich, 1890-1951 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: [Brno : s.n., 1944]
Subjects:
Cover Image
LEADER 02102cam a22004937a 4500
001 MUB01000597827
003 CZ BrMU
005 20151022223020.0
008 090916s1944 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-12-10 
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD114 
072 7 |a 581  |x Obecná botanika  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 581.52  |2 MRF 
080 |a 581  |2 MRF 
100 1 |a Suza, Jindřich,  |d 1890-1951  |7 jk01121821  |4 aut 
245 1 0 |a Co je Praebohemikum :  |b orientační črta geobotanická /  |c J. Suza. 
260 |a [Brno :  |b s.n.,  |c 1944] 
300 |a 8 s. 
501 |a Obsahuje přívazky: Praebohemikum a jatrovky / Jindřich Suza -- Praebohemikum a lišejníky / Jindřich Suza -- Das xerotherme Florengebiet Südwestmährens (ČSR) / J. Suza.  |5 BOD035  |% 3145126672 
580 |a Separát z: Příroda, roč. 26, čís. 5, Brno 1944. 
650 0 7 |a geobotanika  |7 ph114612  |2 czenas 
650 0 9 |a geobotany  |2 eczenas 
CAT |a KLEPPOVA  |b 02  |c 20090916  |l MUB01  |h 1131 
CAT |a KLEPPOVA  |b 02  |c 20090916  |l MUB01  |h 1131 
CAT |a KLEPPOVA  |b 02  |c 20090916  |l MUB01  |h 1133 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0722 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0216 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0237 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1920 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0821 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1220 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0129 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1953 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 1124 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20141118  |l MUB01  |h 1111 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20151022  |l MUB01  |h 2230 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0033 
CAT |c 20181210  |l MUB01  |h 1136 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0941 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1930 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-12-10 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 BOGEO  |b Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |3 240.476  |5 3145126672  |7 konvolut  |8 20090916  |b konvolut  |f 78  |f Mimo UK  |s retro 
AVA |a MED50  |b KUK  |c Ústav botaniky a zoologie (BOGEO)  |d 240.476  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h Y  |i 0  |j BOGEO