Ústavní zákony pro Bosnu a Hercegovinu /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kadlec, Karel, 1865-1928 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : J. Otto, 1910.
Subjects:
LEADER 01978nam a22005297a 4500
001 MUB01000597306
003 CZ BrMU
005 20090916104813.0
008 090911s1910 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-12-10 
015 |a cnb000575494 
040 |a BOD010  |b cze 
072 7 |a 342  |x Ústavní právo. Správní právo  |2 Konspekt  |9 16 
080 |a 342.4  |2 MRF 
080 |a (497.6)  |2 MRF 
080 |a 342  |2 MRF 
100 1 |a Kadlec, Karel,  |d 1865-1928  |7 jk01052436  |4 aut 
245 1 0 |a Ústavní zákony pro Bosnu a Hercegovinu /  |c napsal Karel Kadlec. 
260 |a Praha :  |b J. Otto,  |c 1910. 
300 |a 33 s. 
580 |a Separát z: Vlčkova osvěty, 1910. 
650 0 7 |a ústava  |7 ph117714  |2 czenas 
650 0 9 |a constitution  |2 eczenas 
651 7 |a Bosna a Hercegovina  |7 ge134079  |2 czenas 
651 9 |a Bosnia and Hercegovina  |2 eczenas 
655 7 |a zákony  |7 fd133886  |2 czenas 
CAT |a SMUTNA  |b 02  |c 20090911  |l MUB01  |h 0859 
CAT |a ISTVANOVA  |b 02  |c 20090916  |l MUB01  |h 1048 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0722 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0216 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0237 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1919 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0821 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1220 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0129 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1952 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 1123 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1858 
CAT |c 20151210  |l MUB01  |h 1510 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151210  |l MUB01  |h 1745 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0032 
CAT |c 20181210  |l MUB01  |h 1136 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2339 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-12-10 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S3-SF  |b Sklad 3, starý fond  |3 16-F-11  |5 3129S09258  |8 20090911  |f 14  |f Prez. (sklad 3)  |r 00000001 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 3, starý fond  |d 16-F-11  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j S3-SF