Zásady podpůrné léčby u zhoubných nádorů a hemoblastóz /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Klener, Pavel, 1937- (Author)
Other Authors: Rubín, Antonín, 1918-1993
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Avicenum, 1982
Edition:Vyd. 1.
Series:Novinky v medicíně ; 26
Subjects:
LEADER 02613cam a22006497a 4500
001 MUB01000596010
003 CZ BrMU
005 20180904150939.0
008 090902s1982 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-12-10 
015 |a cnb000296692 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD002 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616-006.04-08  |2 MRF 
080 |a 616-006  |2 MRF 
080 |a 616-006.04  |2 MRF 
080 |a 614.253  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
100 1 |a Klener, Pavel,  |d 1937-  |7 jk01060408  |4 aut 
245 1 0 |a Zásady podpůrné léčby u zhoubných nádorů a hemoblastóz /  |c Pavel Klener^^Etika v současné medicíně / Antonín Rubín 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Avicenum,  |c 1982 
300 |a 97 s. 
490 1 |a Novinky v medicíně ;  |v 26 
650 0 7 |a onkologická terapie  |7 ph685414  |2 czenas 
650 0 7 |a nádory  |x terapie  |2 czmesh 
650 0 7 |a maligní nádory  |7 ph134894  |2 czenas 
650 0 7 |a hemoblastóza  |2 CZ-BrMU 
650 0 7 |a lékařská etika  |7 ph115193  |2 czenas 
650 0 9 |a cancer therapy  |2 eczenas 
650 0 9 |a malignant tumors  |2 eczenas 
650 0 9 |a medical ethics  |2 eczenas 
650 0 2 |a Neoplasms 
650 0 2 |a Ethics, Medical 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
700 1 2 |a Rubín, Antonín,  |d 1918-1993  |t Etika v současné medicíně 
830 0 |a Novinky v medicíně ;  |v 26 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20090902  |l MUB01  |h 0801 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0236 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1918 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1219 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2333 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0402 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0129 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 1121 
CAT |a CECHOVAX  |b 02  |c 20150622  |l MUB01  |h 1549 
CAT |a CECHOVAX  |b 02  |c 20150622  |l MUB01  |h 1550 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0031 
CAT |a TIMKO  |b 02  |c 20180904  |l MUB01  |h 1509 
CAT |c 20181210  |l MUB01  |h 1135 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2339 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-12-10 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 ANA  |b anatomie  |3 A/2549  |6 82/2156  |5 3147R52722  |4 DPČ: 82/124, DISP.: ANA  |7 DISP.: ANA  |8 20180904  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-9774  |9 SKLAD-596010-01  |6 82/2157  |5 3147R27095  |4 DPČ: 25/82, DISP.: 1CH  |7 DISP.: 1CH  |8 20090902  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
AVA |a MED50  |b KUK  |c anatomie  |d A/2549  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 0  |j ANA