Endoskopická retrográdní cholangiopankreatikografie /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Skála, Ivo, 1933- (Author), Pirk, František, 1923- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Avicenum, 1983.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 01964nam a22004937a 4500
001 MUB01000595980
003 CZ BrMU
005 20140311134957.0
008 090901s1983 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-12-10 
015 |a cnb000008064 
040 |a BOD002  |b cze 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616-072.1  |2 MRF 
080 |a 616-073.7  |2 MRF 
080 |a 616  |2 MRF 
100 1 |a Skála, Ivo,  |d 1933-  |7 jk01111414  |4 aut 
245 1 0 |a Endoskopická retrográdní cholangiopankreatikografie /  |c Ivo skála, František Pirk. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Avicenum,  |c 1983. 
300 |a 130 s. :  |b il. 
650 0 7 |a cholangiopankreatografie endoskopická retrográdní  |2 czmesh 
650 0 9 |a Cholangiopancreatography, Endoscopic Retrograde  |2 eczenas 
700 1 |a Pirk, František,  |d 1923-  |7 jk01093157  |4 aut 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20090901  |l MUB01  |h 1438 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0721 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0215 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0236 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1918 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0820 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1219 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0129 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1951 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 1121 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20140311  |l MUB01  |h 1349 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0031 
CAT |c 20181210  |l MUB01  |h 1135 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2339 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0940 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1930 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-12-10 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-10826  |9 SKLAD-595980-01  |6 84/1439  |5 3147R27082  |4 DPČ: 26/84, DISP.: 1CH  |7 DISP.: 1CH  |8 20090901  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d I-10826  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD