Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda stanovení počtu kvasinek a plísní : česká technická norma. Část 2, Technika počítání kolonií u výrobků s aktivitou vody nižší než nebo rovnou 0,95.

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:Čeština
Vydáno: Praha : Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví, 2009.
Témata:
Obálka
LEADER 03352nam a22006617a 4500
001 MUB01000592408
003 CZ BrMU
005 20091202135138.0
008 090729s2009 xr ||||| |||||||||||cze d
040 |a BOD004  |b cze  |d BOD002 
072 7 |a 579  |x Mikrobiologie  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 579+578  |2 MRF 
080 |a 579.67  |2 MRF 
080 |a 636.085/.087  |2 MRF 
080 |a (083)  |2 MRF 
080 |a 579  |2 MRF 
245 0 0 |a Mikrobiologie potravin a krmiv - Horizontální metoda stanovení počtu kvasinek a plísní :  |b česká technická norma.  |n Část 2,  |p Technika počítání kolonií u výrobků s aktivitou vody nižší než nebo rovnou 0,95. 
246 1 1 |a Microbiology of food and animal feeding stuffs - Horizontal method for the enumeration of yeasts and moulds.  |n Part 2,  |p Colony count technique in products with water activity less than or equal to 0,95 
246 1 1 |a Microbiologie des aliments - Méthode horizontale pour le dénombrement des levures et moisissures.  |n Partie 2,  |p Technique par comptage des colonies dans les produits à activité d'au inférieure ou égale à 0,95 
246 1 3 |a ČSN ISO 21527-2 (56 0650) 
260 |a Praha :  |b Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví,  |c 2009. 
300 |a 13 s. 
500 |a Tato norma je českou verzí mezinárodní normy ISO 21527-2:2008. 
500 |a Touto normou spolu s ČSN ISO 21527-1 (56 0650) z ledna 2009 se nahrazuje ČSN ISO 7698 (56 0123) z června 1996, ČSN ISO 7954 (56 0087) z května 1994 a ČSN ISO 13681 (56 0128) ze srpna 1998. 
650 0 7 |a houby  |2 czmesh 
650 0 7 |a krmiva  |7 ph115017  |2 czenas 
650 0 7 |a kvasinky  |2 czmesh 
650 0 7 |a mikrobiologie  |x normy  |2 czmesh 
650 0 7 |a mikrobiologie  |7 ph115303  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářská mikrobiologie  |7 ph115835  |2 czenas 
650 0 9 |a feeds  |2 eczenas 
650 0 9 |a food microbiology  |2 eczenas 
650 0 9 |a microbiology  |2 eczenas 
650 0 2 |a Yeasts 
655 7 |a normy  |7 fd131861  |2 czenas 
655 9 |a standards  |2 eczenas 
710 2 |a Český normalizační institut  |7 kn20020916006  |4 pbl 
CAT |a DRIMLOVA  |b 02  |c 20090729  |l MUB01  |h 0639 
CAT |a DRIMLOVA  |b 02  |c 20090729  |l MUB01  |h 0656 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20090911  |l MUB01  |h 1013 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0718 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0213 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0234 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1917 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0817 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0128 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1949 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120613  |l MUB01  |h 0934 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 1116 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0027 
CAT |c 20200306  |l MUB01  |h 1845 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0940 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1929 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1148 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 PLH  |b prev.lék.-prim.prev.  |9 PLH-592408-01  |6 3147036391  |5 3147036391  |4 zak. 8322  |8 20090911  |f 78  |f Mimo UK  |g 2009-357  |r 20090911  |s grant 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 PLH  |b prev.lék.-prim.prev.  |9 PLH-592408-02  |6 3147039331  |5 3147039331  |4 G-8322  |8 20091202  |f 78  |f Mimo UK  |g 2009-1197  |r 20091202  |s grant 
AVA |a MED50  |b KUK  |c prev.lék.-prim.prev.  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 0  |j PLH