The science of personality /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pervin, Lawrence A., 1936- (Author)
Format: Book
Language:English
Published: New York : Oxford University Press, 2003.
Subjects:
LEADER 01784nam a22004577a 4500
001 MUB01000591662
003 CZ BrMU
005 20090721132856.0
008 090721s2003 xxu||||| |||||||||||eng d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-12-10 
020 |a 978-0-19-515971-4 
040 |a BOD031  |b cze 
072 7 |a 159.92  |x Vývojová psychologie. Individuální psychologie  |2 Konspekt  |9 17 
080 |a 159.923  |2 MRF 
080 |a 159.92  |2 MRF 
100 1 |a Pervin, Lawrence A.,  |d 1936-  |7 jx20071219018  |4 aut 
245 1 0 |a The science of personality /  |c Lawrence A. Pervin. 
260 |a New York :  |b Oxford University Press,  |c 2003. 
300 |a xviii, 509 s. 
504 |a Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík. 
650 0 7 |a psychologie osobnosti  |7 ph115951  |2 czenas 
650 0 9 |a psychology of personality  |2 eczenas 
CAT |a SIMCIKOVA  |b 02  |c 20090721  |l MUB01  |h 1328 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0717 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0212 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0234 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1916 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0817 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1217 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0127 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1949 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 1115 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0412 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0026 
CAT |c 20181210  |l MUB01  |h 1132 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0939 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1929 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-12-10 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 VVFSS  |b volný výběr  |3 B2-1203  |5 4240752943  |8 20090721  |f 74  |f Měsíční  |r 20090721  |s kup 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c volný výběr  |d B2-1203  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 2  |j VVFSS