Questions d'arithmétique /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Niewenglowski, B. (Author)
Format: Book
Language:French
Published: Paris : Vuibert, 1927.
Subjects:
Cover Image
LEADER 01415nam a22003737a 4500
001 MUB01000588581
003 CZ BrMU
005 20090624082537.0
008 090624s1927 fr ||||| |||||||||||fre d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-08-31 
040 |a BOD004  |b cze 
072 7 |a 511.1  |x Aritmetika  |2 Konspekt  |9 13 
080 |a 511.1  |2 MRF 
100 1 |a Niewenglowski, B.  |4 aut 
245 1 0 |a Questions d'arithmétique /  |c par B. Niewenglowski. 
260 |a Paris :  |b Vuibert,  |c 1927. 
300 |a viii, 224 s. 
650 0 7 |a aritmetika  |7 ph118605  |2 czenas 
650 0 9 |a arithmetic  |2 eczenas 
CAT |a ZITTERBART  |b 02  |c 20090624  |l MUB01  |h 0825 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0714 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0210 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0232 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1915 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0815 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1215 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0126 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 1109 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0022 
CAT |c 20180831  |l MUB01  |h 1055 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-08-31 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFSK  |b ÚK sklad  |3 I-21330  |5 3145123094  |4 PČ: , DPČ: , matematika  |8 20090624  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20180530 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK sklad  |d I-21330  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRFSK