Prediktivní a prognostický význam zisku genu hTERC u karcinomu děložního hrdla stanovený pomocí techniky FISH

Tato práce se zabývá druhým nejčastějším nádorovým onemocněním u žen na celém světě, rakovinou děložního hrdla. Věnuje se vyšetření pacientek s různými stádii karcinomu děložního hrdla pomocí metod FISH a CGH. Na základě jejich výsledků je pak stanoven možný význam zisku genu hTERC jako diagnostické...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Štrossová, Nina, 1983- (Dissertant)
Other Authors: Kuglík, Petr, 1957- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2009
Subjects:
Online Access:http://is.muni.cz/th/124402/prif_m/
Cover Image
LEADER 04039ctm a22007937a 4500
001 MUB01000588551
003 CZ BrMU
005 20110118134103.0
008 090624s2009 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-08-31 
035 |a (ISMU-VSKP)149587 
040 |a BOD114  |b cze  |d BOD004 
072 7 |a 61  |x Lékařské vědy. Lékařství  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 618.146-006.6  |2 MRF 
080 |a 61  |2 MRF 
080 |a 575  |2 MRF 
100 1 |a Štrossová, Nina,  |d 1983-  |7 mub2011620169  |% UČO 124402  |4 dis 
242 1 0 |a Predictive and prognostic value of the gain of hTERC gene in carcinoma of the cervix uteri using FISH technique  |y eng 
245 1 0 |a Prediktivní a prognostický význam zisku genu hTERC u karcinomu děložního hrdla stanovený pomocí techniky FISH  |h [rukopis] /  |c Nina Štrossová. 
260 |c 2009 
300 |a 70 l. 
500 |a Vedoucí práce: Petr Kuglík 
502 |a Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 2009. 
520 2 |a Tato práce se zabývá druhým nejčastějším nádorovým onemocněním u žen na celém světě, rakovinou děložního hrdla. Věnuje se vyšetření pacientek s různými stádii karcinomu děložního hrdla pomocí metod FISH a CGH. Na základě jejich výsledků je pak stanoven možný význam zisku genu hTERC jako diagnostického markeru vývoje onemocnění.  |% cze 
520 2 9 |a This work deals with the second most common cancer in women worldwide, cervical cancer. It describes an examination of patients with different stages of carcinoma of the cervix uteri using methods FISH and CGH. From their results possible value of the gain of hTERC gene as a diagnostic marker of the disease development is evaluated.  |9 eng 
650 0 7 |a karcinom děložního hrdla  |7 ph387193  |2 czenas 
650 0 7 |a lékařská genetika  |7 ph122497  |2 czenas 
650 0 9 |a cervix uteri carcinoma  |2 eczenas 
650 0 9 |a medical genetics  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
658 |a Biologie  |b Molekulární biologie a genetika  |c PřF N-BI BIMG (BIMG)  |2 CZ-BrMU 
700 1 |a Kuglík, Petr,  |d 1957-  |7 ola2003204793  |% UČO 1881  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Ústav experimentální biologie  |7 mzk2008412438  |4 dgg 
856 4 1 |u http://is.muni.cz/th/124402/prif_m/ 
CAT |c 20090624  |l MUB01  |h 0451 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0232 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1915 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 1013 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1215 
CAT |a DRIMLOVA  |b 02  |c 20100616  |l MUB01  |h 0910 
CAT |a JANA  |b 02  |c 20100623  |l MUB01  |h 0922 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110118  |l MUB01  |h 1341 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110525  |l MUB01  |h 0754 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110818  |l MUB01  |h 1038 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0126 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120411  |l MUB01  |h 1125 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120412  |l MUB01  |h 0944 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120412  |l MUB01  |h 0947 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20120710  |l MUB01  |h 1105 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 1109 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140108  |l MUB01  |h 1348 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20140211  |l MUB01  |h 1617 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20150806  |l MUB01  |h 1644 
CAT |c 20150901  |l MUB01  |h 1444 
CAT |c 20150921  |l MUB01  |h 1404 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0022 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20160731  |l MUB01  |h 2223 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20170829  |l MUB01  |h 1148 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20180806  |l MUB01  |h 1714 
CAT |c 20180831  |l MUB01  |h 1055 
CAT |a SVERAKOVAX  |b 02  |c 20200728  |l MUB01  |h 1125 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0939 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1928 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1147 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-08-31 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 PřF-K-11915  |5 3145348674  |8 20100616  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20100616  |s dar 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d PřF-K-11915  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD