Železnice : obrazové dějiny /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Westwood, John, 1947- (Author)
Other Authors: Hofman, Robert, 1957- (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Columbus, 1994
Subjects:
Related Items:Translation of: Pictorial History of Railroads
LEADER 02206nam a22005777a 4500
001 MUB01000587066
003 CZ BrMU
005 20150911125953.0
008 090612s1994 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-08-31 
015 |a cnb000092513 
020 |a 80-901727-2-5 
040 |a BOD022  |b cze 
041 1 |a cze  |h eng 
072 7 |a 656.2  |x Železniční doprava  |2 Konspekt  |9 4 
080 |a 656.2/.3  |2 MRF 
080 |a 656.2  |2 MRF 
100 1 |a Westwood, John,  |d 1947-  |7 utb2014829571  |4 aut 
245 1 0 |a Železnice :  |b obrazové dějiny /  |c John Westwood ; z angl. přel. Robert Hofman 
260 |a Praha :  |b Columbus,  |c 1994 
300 |a 206 s. :  |b fot. 
650 0 7 |a železnice  |7 ph127917  |x dějiny  |2 czenas 
650 0 7 |a železniční doprava  |7 ph127919  |x dějiny  |2 czenas 
650 0 9 |a railroads  |2 eczenas 
650 0 9 |a railroad transportation  |2 eczenas 
700 1 |a Hofman, Robert,  |d 1957-  |7 jx20071018004  |4 trl 
765 0 |t Pictorial History of Railroads  |9 Česky 
CAT |a PUTNOVA  |b 02  |c 20090612  |l MUB01  |h 1027 
CAT |a KUZELIKOVA  |b 02  |c 20090612  |l MUB01  |h 1053 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0713 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0209 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0231 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1914 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0814 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1214 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100916  |l MUB01  |h 0925 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0126 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 1106 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20141223  |l MUB01  |h 0007 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0407 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1105 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20150911  |l MUB01  |h 1259 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0020 
CAT |c 20180831  |l MUB01  |h 1054 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2338 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0938 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1928 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-08-31 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 K-ECO  |b katedra ekonomie  |3 57164  |5 4200457164  |8 20090612  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 20090612 
AVA |a ECO50  |b ESF  |c katedra ekonomie  |d 57164  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 1  |g 1  |h N  |i 0  |j K-ECO