Vliv kulinárních metod na nutriční kvalitu zeleniny

Teoretická část je zaměřena na zeleninu, která je zdrojem mnoha bioaktivních látek (vitaminů, minerálních látek, vlákniny, antioxidantů apod.). Tyto složky mají pozitivní vliv na lidský organismus. Při tepelné i netepelné úpravě zeleniny obsah těchto látek klesá. Obsah v hotovém pokrmu závisí na mno...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Jírková, Štěpánka, 1986- (Autor práce)
Další autoři: Lefnerová, Danuše, 1946- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2009
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/214939/lf_b/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-10537 3147064050