Vliv kulinárních metod na nutriční kvalitu zeleniny

Teoretická část je zaměřena na zeleninu, která je zdrojem mnoha bioaktivních látek (vitaminů, minerálních látek, vlákniny, antioxidantů apod.). Tyto složky mají pozitivní vliv na lidský organismus. Při tepelné i netepelné úpravě zeleniny obsah těchto látek klesá. Obsah v hotovém pokrmu závisí na mno...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jírková, Štěpánka, 1986- (Dissertant)
Other Authors: Lefnerová, Danuše, 1946- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2009
Subjects:
Online Access:http://is.muni.cz/th/214939/lf_b/
Cover Image
For reservations/loans of the physical document, please log in.
Description Status Library Collection Call Number Notes Barcode
Available
In house loan CLOSED STACKS
Campus Library KUK - reposit LF-K-10537 3147064050