Zaměstnávání cizinců a vysílání pracovníků do zahraničí /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Joklová, Kateřina, 1979- (Author), Ryšavá, Jitka, 1960- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : ASPI, 2009.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 02969nam a22006857a 4500
001 MUB01000585429
003 CZ BrMU
005 20090601125459.0
008 090601s2009 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-08-31 
015 |a cnb001867409 
020 |a 978-80-7357-437-6 
040 |a BOD010  |b cze 
072 7 |a 331  |x Práce  |2 Konspekt  |9 4 
080 |a 331.556.4  |2 MRF 
080 |a (437.3)  |2 MRF 
080 |a (4)  |2 MRF 
080 |a 331  |2 MRF 
100 1 |a Joklová, Kateřina,  |d 1979-  |7 xx0055248  |4 aut 
245 1 0 |a Zaměstnávání cizinců a vysílání pracovníků do zahraničí /  |c Kateřina Joklová, Jitka Ryšavá a kol. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b ASPI,  |c 2009. 
300 |a 309 s. :  |b il., formuláře 
504 |a Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík. 
650 0 7 |a vysílání zaměstnanců  |7 ph516420  |z Evropa  |2 czenas 
650 0 7 |a zaměstnávání cizinců  |7 ph127535  |z Česko  |2 czenas 
650 0 7 |a zaměstnávání cizinců  |7 ph127535  |z Evropa  |2 czenas 
650 0 9 |a alien labor  |2 eczenas 
650 0 9 |a posting of workers  |2 eczenas 
655 7 |a e-prezenčka  |2 CZ-BrMU 
700 1 |a Ryšavá, Jitka,  |d 1960-  |7 mzk2009512880  |4 aut 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20090601  |l MUB01  |h 1254 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0711 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0208 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0230 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1912 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0813 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1213 
CAT |c 20101123  |l MUB01  |h 1617 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0125 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1945 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 1103 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0404 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1104 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0018 
CAT |c 20180831  |l MUB01  |h 1053 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2338 
CAT |c 20210602  |l MUB01  |h 1959 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0938 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1927 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1146 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-08-31 
995 |a e-prezenčka 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 PRA-1276  |5 4200457284  |8 20090708  |f 70  |f Prezenční  |r 20090708 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 PRA-1276  |5 4200457285  |8 20090708  |f 74  |f Měsíční  |r 20090708 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S2  |b Sklad 2  |3 Pc-1754  |5 3129142013  |4 Fa č. 214/09, 81  |8 20090601  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20090601 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 VV-1  |b Volný výběr 1  |3 Pc-1754 a  |5 3129142082  |4 Fa č. 216/09, 81  |8 20090601  |f 74  |f Měsíční  |r 20090601 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Volný výběr 1  |d Pc-1754 a  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 55  |j VV-1 
AVA |a ECO50  |b ESF  |c volný výběr  |d PRA-1276  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 9  |j VOLNY