Optimalizace pohledávek (nejen) pojišťoven /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hrubošová, Marcela (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Linde, 2009
Series:Praktické ekonomické příručky
Subjects:
LEADER 03185nam a22007457a 4500
001 MUB01000583434
003 CZ BrMU
005 20141031110709.0
008 090515s2009 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-08-31 
015 |a cnb001928919 
020 |a 978-80-7201-758-4 
040 |a BOD010  |b cze 
072 7 |a 368  |x Pojišťovnictví  |2 Konspekt  |9 4 
080 |a 368  |2 MRF 
080 |a 351.825  |2 MRF 
080 |a 347.28  |2 MRF 
080 |a 347.919.3  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
100 1 |a Hrubošová, Marcela  |7 pna2009505022  |4 aut 
245 1 0 |a Optimalizace pohledávek (nejen) pojišťoven /  |c Marcela Hrubošová 
260 |a Praha :  |b Linde,  |c 2009 
300 |a 61 s. 
490 1 |a Praktické ekonomické příručky 
650 0 7 |a pohledávky  |7 ph124195  |2 czenas 
650 0 7 |a pojištění  |7 ph115780  |2 czenas 
650 0 7 |a pojišťovnictví  |7 ph124214  |2 czenas 
650 0 7 |a vymáhání pohledávek  |7 ph145199  |2 czenas 
650 0 9 |a corporate debt  |2 eczenas 
650 0 9 |a debt collection  |2 eczenas 
650 0 9 |a insurance  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
830 0 |a Praktické ekonomické příručky 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20090515  |l MUB01  |h 1236 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0710 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0207 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0229 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1911 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0812 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1211 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20100922  |l MUB01  |h 1239 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2330 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0358 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0124 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 1100 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1855 
CAT |c 20140310  |l MUB01  |h 1506 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20141031  |l MUB01  |h 1107 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0402 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1103 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0016 
CAT |c 20180831  |l MUB01  |h 1052 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2337 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0938 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1927 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1146 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-08-31 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 K-FIN  |b katedra financí  |3 63452  |5 4200463452  |8 20110329  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 20110329 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 POJ-99  |5 4200457256  |8 20090708  |f 70  |f Prezenční  |r 20090708 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 POJ-99  |5 4200457257  |8 20090708  |f 74  |f Měsíční  |r 20090708 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1  |b Sklad 1  |3 E-3665 a  |5 3129141774  |4 Fa č. 185/09, 33  |8 20090515  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20090515 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 VV-2  |b Volný výběr 2  |3 E-3665  |5 3129141773  |4 Fa č. 185/09, 33  |8 20090515  |f 74  |f Měsíční  |r 20090515 
AVA |a ECO50  |b ESF  |c katedra financí  |d 63452  |e available  |t K dispozici  |f 3  |g 1  |h N  |i 12  |j K-FIN 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 1  |d E-3665 a  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 5  |j S1