Myths and mythologies : a reader /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Jensen, Jeppe Sinding, 1951- (Editor)
Format: Book
Language:English
Published: London : Equinox, 2009.
Edition:1st pub.
Series:Critical categories in the study of religion
Subjects:
LEADER 02229nam a22006017a 4500
001 MUB01000580778
003 CZ BrMU
005 20090504102655.0
008 090417s2009 xxk||||| |||||||||||eng d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-08-31 
020 |a 978-1-904768-09-8  |q (paperback) 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 25  |x Náboženství, mytologie, kulty  |2 Konspekt  |9 5 
080 |a 2-264  |2 MRF 
080 |a 25  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
080 |a (082)  |2 MRF 
245 0 0 |a Myths and mythologies :  |b a reader /  |c edited by Jeppe Sinding Jensen. 
250 |a 1st pub. 
260 |a London :  |b Equinox,  |c 2009. 
300 |a xiii, 448 s. 
490 1 |a Critical categories in the study of religion 
650 0 7 |a mýty  |7 ph123146  |2 czenas 
650 0 7 |a mytologie  |7 ph115389  |2 czenas 
650 0 9 |a myths  |2 eczenas 
650 0 9 |a mythology  |2 eczenas 
655 7 |a studie  |7 fd133597  |2 czenas 
655 7 |a sborníky  |7 fd163935  |2 czenas 
700 1 |a Jensen, Jeppe Sinding,  |d 1951-  |7 mub2014842393  |4 edt 
830 0 |a Critical categories in the study of religion 
CAT |a CHLADILOVA  |b 02  |c 20090417  |l MUB01  |h 0931 
CAT |a LENKA  |b 02  |c 20090429  |l MUB01  |h 1433 
CAT |a PTICHA  |b 02  |c 20090504  |l MUB01  |h 1026 
CAT |a PTICHA  |b 02  |c 20090504  |l MUB01  |h 1026 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0708 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0205 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0227 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1910 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0810 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100527  |l MUB01  |h 2141 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2328 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0357 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0124 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 1056 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1854 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0359 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0013 
CAT |a PTICHAX  |b 02  |c 20160411  |l MUB01  |h 2126 
CAT |c 20180831  |l MUB01  |h 1050 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-08-31 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |5 2570903824  |8 20090417  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 00000001  |s kupKat3800 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 1  |g 1  |h N  |i 0  |j VYBER