The management of abdominal operations /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Maingot, Rodney, 1893- (Editor)
Format: Book
Language:English
Published: [London : s.n.], 1953.
Subjects:
Cover Image
LEADER 01725nam a22004337a 4500
001 MUB01000576610
003 CZ BrMU
005 20090310103121.0
008 090310s1953 xxk||||| |||||||||||eng d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-06-21 
040 |a BOD002  |b cze 
072 7 |a 617  |x Ortopedie. Chirurgie. Oftalmologie  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 617.55-089  |2 MRF 
080 |a 617  |2 MRF 
245 0 4 |a The management of abdominal operations /  |c edited by Rodney Maingot. 
260 |a [London :  |b s.n.],  |c 1953. 
300 |a 1253 s. :  |b il. 
650 0 7 |a břišní chirurgie  |7 ph194787  |2 czenas 
650 0 9 |a abdominal surgery  |2 eczenas 
700 1 |a Maingot, Rodney,  |d 1893-  |7 nlk20040155747  |4 edt 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20090310  |l MUB01  |h 1003 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20090310  |l MUB01  |h 1031 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0705 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0203 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0225 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1907 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0808 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0122 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1939 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 1049 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20150502  |l MUB01  |h 0427 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0008 
CAT |c 20180621  |l MUB01  |h 1019 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0937 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1926 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-06-21 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-7148  |9 SKLAD-576610-01  |6 58/997  |5 3147R20038  |4 DPČ.: 3239, DISP.: 1CH  |7 DISP.: 1CH  |8 20090310  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d I-7148  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD