Výživa při kardiovaskulárních onemocněních

Práce se zabývá problematikou kardiovaskulárních onemocnění a jejich dopadem na lidské zdraví. Především oblast racionální výživy a pravidelná tělesná aktivita jsou podstatou prevence kardiovaskulárních onemocnění.

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Pfeiferová, Dina, 1984- (Autor práce)
Další autoři: Hrnčiříková, Iva (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2007.
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/156127/fsps_b/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad FSpS-K-7130 4303009788