Budoucnost člověka : úvod do myšlení Teilharda de Chardin /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: McElwain, Hugh T., 1931- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Aeterna, 1993
Edition:1. vyd. v čes. jaz.
Subjects:
Related Items:Translation of: Introduction to Teilhard de Chardin
LEADER 01406nam a22003617a 4500
001 MUB01000575931
003 CZ BrMU
005 20090304114515.0
008 090304s1993 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-06-21 
015 |a cnb000074291 
020 |a 80-900950-2-X 
040 |a BOD003  |b cze 
100 1 |a McElwain, Hugh T.,  |d 1931-  |7 jx20041027023  |4 aut 
245 1 0 |a Budoucnost člověka :  |b úvod do myšlení Teilharda de Chardin /  |c Hugh McElwain 
250 |a 1. vyd. v čes. jaz. 
260 |a Praha :  |b Aeterna,  |c 1993 
300 |a 58 s. :  |b obr. 
600 1 7 |a Teilhard de Chardin, Pierre,  |d 1881-1955  |7 jn19990008444  |2 czenas 
765 0 |t Introduction to Teilhard de Chardin  |9 Česky 
CAT |a JANASOVA  |b 02  |c 20090304  |l MUB01  |h 1145 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0224 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1907 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1207 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 1048 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0352 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0007 
CAT |c 20180621  |l MUB01  |h 1019 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2336 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-06-21 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 DI-3008  |6 fil 93/1649  |5 3201R51555  |8 20090304  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d DI-3008  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j KDEP