Použití techniky zastaveného toku pro studium interakcí

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Matyska, Luděk, 1959- (Dissertant)
Other Authors: Kovář, Jan, 1949-1987 (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1983.
Subjects:
Cover Image
LEADER 02739ntm a22006257a 4500
001 MUB01000574987
003 CZ BrMU
005 20090225100015.0
008 090225s1983 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-06-21 
040 |a BOD035  |b cze 
072 7 |a 577  |x Biochemie. Molekulární biologie. Biofyzika  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 577.1  |2 MRF 
080 |a (043)378.2  |2 MRF 
080 |a 577  |2 MRF 
100 1 |a Matyska, Luděk,  |d 1959-  |7 jn20001103084  |% UČO 1904  |4 dis 
245 1 0 |a Použití techniky zastaveného toku pro studium interakcí  |h [rukopis]  |c Luděk Matyska. 
260 |c 1983. 
300 |a 90 l. :  |b il., obr. 
500 |a Vedoucí práce: Jan Kovář. 
502 |a Diplomová práce (Mgr.)--Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Brně, Přírodovědecká fakulta, 1983. 
650 0 7 |a biochemie  |7 ph114149  |x analýza  |2 czenas 
650 0 9 |a biochemistry  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Kovář, Jan,  |d 1949-1987  |7 jz8600496  |4 ths 
710 2 |a Univerzita J.E. Purkyně v Brně.  |b Přírodovědecká fakulta  |7 kn20010709351  |4 dgg 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20090225  |l MUB01  |h 1000 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0703 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0202 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0224 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1906 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0807 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 1012 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1207 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110823  |l MUB01  |h 1559 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110823  |l MUB01  |h 1600 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120221  |l MUB01  |h 1651 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0122 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120412  |l MUB01  |h 0933 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1938 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 1046 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20130423  |l MUB01  |h 1032 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130828  |l MUB01  |h 1337 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20150907  |l MUB01  |h 1224 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0006 
CAT |c 20180621  |l MUB01  |h 1018 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0936 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1925 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1143 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-06-21 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 PřF-K-5243  |5 3285001624  |4 DISP.: BCHPF  |7 DISP.: BCHPF  |8 20090225  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20090225  |s převod 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 PřF-K-5293  |5 3285001674  |4 DISP.: BCHPF  |7 DISP.: BCHPF  |8 20090226  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20090226  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d PřF-K-5293  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD