Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Příprava a některé vlastnosti...
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Příprava a některé vlastnosti azolysozymu a azoalbuminu
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Fránek, Milan
(Autor práce)
Další autoři:
Pechan, Zdeněk, 1933-2017
(Vedoucí práce)
Typ dokumentu:
VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:
Čeština
Vydáno:
1967.
Témata:
biochemie
>
analýza
biochemistry
diplomové práce
master's theses
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Popis jednotky:
Vedoucí práce: Z. Pechan.
Fyzický popis:
60 l. : il., obr.
Podobné jednotky
Příprava a některé vlastnosti aldehydreduktasy 1 z vepřových jater
Autor: Plocek, Jiří, 1961-
Vydáno: (1985)
Některé vlastnosti diaminoxidázy z klíčků hrachu
Autor: Rusek, Tomáš
Vydáno: (1972)
Příprava a některé vlastnosti 3-hydroxybutyrátdehydrogenasy z bakterie Pc. denitrificans
Autor: Matysková, Ivana
Vydáno: (1984)
Stanovení a vlastnosti některých mozkových oxidoreduktáz metabolizujících nitrosolátky a jejich inhibice tricyklickými psychofarmaky
Autor: Skalková, Dagmar
Vydáno: (1982)
Příprava a vlastnosti ∆-4 hydroxy-pyrrolin-2-karbonové kyseliny
Autor: Topinka, Pavel
Vydáno: (1964)
×
Načítá se...