Použitie rezistentných mutantov v štúdiu systému transformácie energie v mitochondriách

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Gbelská, Yvetta (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Slovak
Published: 1976.
Subjects:
Cover Image
LEADER 01983ntm a22004817a 4500
001 MUB01000571365
003 CZ BrMU
005 20170630135510.0
008 090122s1976 xr ||||| |||||||||||slo d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-06-21 
040 |a BOD035  |b cze 
072 7 |a 577  |x Biochemie. Molekulární biologie. Biofyzika  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 577.1  |2 MRF 
080 |a 577  |2 MRF 
100 1 |a Gbelská, Yvetta  |7 mzk2008473216  |4 dis 
245 1 0 |a Použitie rezistentných mutantov v štúdiu systému transformácie energie v mitochondriách  |h [rukopis] /  |c Y. Gbelská 
260 |c 1976. 
300 |a 38 s. :  |b il., obr. 
650 0 7 |a biochemie  |7 ph114149  |x analýza  |2 czenas 
650 0 9 |a biochemistry  |2 eczenas 
710 2 |a Univerzita Komenského v Bratislave.  |b Prírodovedecká fakulta  |7 kn20010710363  |4 dgg 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20090122  |l MUB01  |h 0957 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20090212  |l MUB01  |h 1402 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0701 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0159 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0222 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1905 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0805 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1205 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120222  |l MUB01  |h 1437 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0121 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1935 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120823  |l MUB01  |h 1038 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 1040 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0001 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20170630  |l MUB01  |h 1355 
CAT |c 20180621  |l MUB01  |h 1016 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0936 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1925 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-06-21 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 PřF-K-4571  |5 3285000762  |4 DISP.: BCHPF  |7 DISP.: BCHPF  |8 20090122  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20090122  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d PřF-K-4571  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD