Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Vyhledávání
Kvalitní kuchyně /
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Kvalitní kuchyně /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři:
Hlinský, Zdeněk
(Autor)
,
Čížek, Martin
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Čeština
Vydáno:
Praha :
Vysoká škola cestovního ruchu, hotelnictví a lázeňství,
2008
Témata:
veřejné stravování
pohostinská zařízení
restaurace
kuchyně
catering services
catering facilities
restaurants
kitchens
studie
studies
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Popis jednotky:
Projekt financován Evropským sociálním fondem
Fyzický popis:
124 s. : il.
Podobné jednotky
Responsible food purchasing : four steps towards sustainability for the hospitality sector /
Vydáno: (2015)
Hospody a jejich historická úloha v české společnosti, aneb, Hostince v Čechách, šenky na Valašsku a hospody ve Valašském Meziříčí /
Autor: Kment, Zdeněk
Vydáno: (2011)
Služby společného stravování /
Autor: Mlejnková, Lena
Vydáno: (2009)
Síť veřejného stravování v roce 1990 /
Vydáno: (1990)
Experiencing hospitality /
Vydáno: (2019)
×
Načítá se...