Použití piezosenzorů pro charakterizaci monoklonální protilátky proti atrazinu a konstrukci biosenzoru

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Malina, Michal (Dissertant)
Other Authors: Skládal, Petr, 1964- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1998.
Subjects:
Cover Image
LEADER 03159ntm a22007217a 4500
001 MUB01000570301
003 CZ BrMU
005 20170630134442.0
008 090108s1998 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-06-21 
040 |a BOD035  |b cze 
072 7 |a 577  |x Biochemie. Molekulární biologie. Biofyzika  |2 Konspekt  |9 2 
080 |a 577.3:681.586  |2 MRF 
080 |a (043)378.2  |2 MRF 
080 |a 577  |2 MRF 
100 1 |a Malina, Michal  |* [absolvent PřírF MU]  |4 dis 
245 1 0 |a Použití piezosenzorů pro charakterizaci monoklonální protilátky proti atrazinu a konstrukci biosenzoru  |h [rukopis] /  |c Michal Malina. 
260 |c 1998. 
300 |a 54 s. :  |b obr., il. 
500 |a Školitel: Petr Skládal. 
502 |a Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Fakulta přírodovědecká, 1998. 
650 0 7 |a biosenzory  |7 ph162459  |2 czenas 
650 0 9 |a biosensors  |2 eczenas 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Skládal, Petr,  |d 1964-  |7 mub2010598931  |% UČO 2202  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra biochemie  |7 xx0028002  |4 dgg 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20090108  |l MUB01  |h 0853 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20090108  |l MUB01  |h 0939 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20090108  |l MUB01  |h 0951 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20090120  |l MUB01  |h 1019 
CAT |a VARTECKA  |b 02  |c 20090212  |l MUB01  |h 1247 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0700 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0159 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0221 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1904 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0805 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 1011 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1204 
CAT |a VASICEKX  |b 02  |c 20100923  |l MUB01  |h 0809 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110428  |l MUB01  |h 1453 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20111013  |l MUB01  |h 0942 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0120 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120606  |l MUB01  |h 1321 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1935 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20120711  |l MUB01  |h 1428 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 1039 
CAT |a ANTLOVAX  |b 02  |c 20130404  |l MUB01  |h 1552 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130523  |l MUB01  |h 1249 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20131129  |l MUB01  |h 1005 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140114  |l MUB01  |h 1256 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20140909  |l MUB01  |h 1239 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20150804  |l MUB01  |h 1557 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2359 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20160905  |l MUB01  |h 1541 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20170630  |l MUB01  |h 1344 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20180312  |l MUB01  |h 1232 
CAT |c 20180621  |l MUB01  |h 1015 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2018-06-21 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 PřF-K-4404  |5 3285000424  |4 DISP.: BCHPF  |7 DISP.: BCHPF  |8 20090108  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20090108  |s převod 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 PřF-K-4405  |5 3285000425  |4 BCHPF  |7 BCHPF  |8 20090108  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20090108  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d PřF-K-4405  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD