Plastika lidových tvůrců /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Jeřábek, Richard, 1931-2006 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Odeon, 1981.
Series:Soudobé české umění
Online Access:Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU
LEADER 01745nam a22004577a 4500
001 MUB01000568314
003 CZ BrMU
005 20090922093105.0
008 081217s1981 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-12-09 
015 |a cnb000121782 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 39  |x Kulturní antropologie. Etnologie. Etnografie  |2 Konspekt  |9 1 
100 1 |a Jeřábek, Richard,  |d 1931-2006  |7 jk01051547  |4 aut 
245 1 0 |a Plastika lidových tvůrců /  |c Richard Jeřábek. 
260 |a Praha :  |b Odeon,  |c 1981. 
300 |a 71 s. :  |b fot. 
490 1 |a Soudobé české umění 
830 0 |a Soudobé české umění 
856 4 1 |u http://www.ndk.cz/  |z Elektronická verze přístupná pouze pro studenty a pracovníky MU 
CAT |a PSENAK  |b 02  |c 20081217  |l MUB01  |h 1403 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20090922  |l MUB01  |h 0931 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0221 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1904 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1204 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2325 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0352 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1740 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1444 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1929 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 1037 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2358 
CAT |c 20161008  |l MUB01  |h 2236 
CAT |c 20171209  |l MUB01  |h 1142 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2335 
CAT |c 20201021  |l MUB01  |h 2110 
M54 |a 39 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-12-09 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 EETNO  |b evrop. etnologie  |3 1-765  |6 81-3221  |5 257R107372  |4 dar (Antonín Václavík)  |8 20081217  |f 78  |f Mimo UK  |r 20081217  |s retro 
AVA |a FIL50  |b FF-K  |c evrop. etnologie  |d 1-765  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j EETNO