Philip's atlas of the oceans /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Pernetta, John. (Editor), Summerhayes, Colin (Author of introduction, etc.)
Format: Book
Language:English
Published: London : Philip's, 1994.
Subjects:
LEADER 02340nam a22006257a 4500
001 MUB01000561730
003 CZ BrMU
005 20170808125607.0
008 081007s1994 xxk||||| |||||||||||eng d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-12-09 
020 |a 0-540-06088-7 
020 |a 0-540-06275-8 
040 |a BOD004  |b cze 
072 7 |a 551  |x Geologie. Meteorologie. Klimatologie  |2 Konspekt  |9 7 
080 |a 551.46  |2 MRF 
080 |a 551.461.6  |2 MRF 
080 |a (084.42)  |2 MRF 
080 |a 551  |2 MRF 
245 0 0 |a Philip's atlas of the oceans /  |c [edited by] John Pernetta ; foreword by Colin Summerhayes. 
246 3 0 |a Atlas of the oceans 
260 |a London :  |b Philip's,  |c 1994. 
300 |a 1 atlas (208 s.) :  |b barev. il., mapy. 
500 |a Obsahuje rejstřík. 
500 |a 1st pub. in Great Britain in 1977 by Mitchell Beazley. 
650 0 7 |a oceánografie  |7 ph115548  |2 czenas 
650 0 7 |a oceány  |7 ph115549  |2 czenas 
650 0 9 |a oceanography  |2 eczenas 
650 0 9 |a oceans  |2 eczenas 
655 7 |a atlasy  |7 fd131835  |2 czenas 
655 9 |a atlases  |2 eczenas 
700 1 |a Pernetta, John.  |4 edt 
700 1 |a Summerhayes, Colin  |4 aui 
CAT |a DRIMLOVA  |b 02  |c 20081007  |l MUB01  |h 0903 
CAT |a ANTHOVA  |b 02  |c 20081007  |l MUB01  |h 1033 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0654 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0154 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0217 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1900 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0801 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0118 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1930 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 1025 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20141020  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0334 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1052 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2346 
CAT |a NEMCOVAX  |b 02  |c 20170808  |l MUB01  |h 1256 
CAT |c 20171209  |l MUB01  |h 1139 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0934 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1923 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1140 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-12-09 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFST  |b ÚK volný výběr  |3 555.23-PHIL  |5 3145343083  |8 20081007  |f 77  |f Dlouhodobá  |q 20180425  |r 20081007  |s kup 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK volný výběr  |d 555.23-PHIL  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 1  |g 1  |h N  |i 0  |j PRFST