Plastická chirurgie v gynekologii /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Krenar, Jiří, 1925-1986 (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Avicenum, 1973
Edition:2., dopl. vyd.
Subjects:
LEADER 02235cam a22005537a 4500
001 MUB01000554409
003 CZ BrMU
005 20180809160324.0
008 080701s1973 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-06-28 
015 |a cnb000144317 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD002 
072 7 |a 618  |x Gynekologie. Porodnictví  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 617-089.844  |2 MRF 
080 |a 618.1  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
100 1 |a Krenar, Jiří,  |d 1925-1986  |7 jk01063280  |4 aut 
245 1 0 |a Plastická chirurgie v gynekologii /  |c Jiří Krenar 
250 |a 2., dopl. vyd. 
260 |a Praha :  |b Avicenum,  |c 1973 
300 |a 241 s. :  |b il., čb. fot. 
504 |a Obsahuje bibliografii, jmenný a věcný rejstřík 
650 0 7 |a plastická chirurgie  |7 ph124097  |2 czenas 
650 0 7 |a gynekologie  |7 ph120631  |2 czenas 
650 0 9 |a plastic surgery  |2 eczenas 
650 0 9 |a gynecology  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20080701  |l MUB01  |h 0809 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0648 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0150 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0214 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1856 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0757 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1156 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20100518  |l MUB01  |h 1356 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20100526  |l MUB01  |h 1213 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0115 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1926 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 1013 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2337 
CAT |c 20170628  |l MUB01  |h 1110 
CAT |a TIMKO  |b 02  |c 20180809  |l MUB01  |h 1603 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2332 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-06-28 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 ANA  |b anatomie  |3 A/2218  |6 74/559  |5 3147R52480  |4 DPČ: 74/59, DISP.: ANA  |7 DISP.: ANA  |8 20180809  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-2965  |9 SKLAD-554409-01  |5 3147R07033  |8 20080701  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
AVA |a MED50  |b KUK  |c anatomie  |d A/2218  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 0  |j ANA