Mikrobiologické aspekty biopotravin a běžných potravin /

Ekologické zemědělství je v současné době velmi aktuálním a často diskutovaným tématem. Spotřeba biopotravin rok od roku roste a lidé je kupují s vidinou bezpečnějších a zdravějších potravin. Cílem mé práce bylo zjistit, zda se biopotraviny liší od potravin konvenčních v mikrobiologických aspektech,...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Vašková, Pavla, 1983- (Autor práce)
Další autoři: Lefnerová, Danuše, 1946- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2008
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/101218/lf_m/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-17115 3147084026