Mikrobiologické aspekty biopotravin a běžných potravin /
Ekologické zemědělství je v současné době velmi aktuálním a často diskutovaným tématem. Spotřeba biopotravin rok od roku roste a lidé je kupují s vidinou bezpečnějších a zdravějších potravin. Cílem mé práce bylo zjistit, zda se biopotraviny liší od potravin konvenčních v mikrobiologických aspektech,...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2008
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/101218/lf_m/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | LF-K-17115 | 3147084026 |