Critica Musica /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mattheson, Johann, 1681-1764 (Author)
Format: Book
Language:German
Published: Laaber : Laaber, c2003.
Series:Laaber-Reprint ; Bd. 4/2
LEADER 01668nam a22004577a 4500
001 MUB01000551329
003 CZ BrMU
005 20080623102524.0
008 080606s2003 gw ||||| |||||||||||ger d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-06-28 
020 |a 3-89007-559-2  |q (Zweiter Band) 
020 |a 3-89007-386-7  |q (Gesamtwerk) 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 78  |x Hudba  |2 Konspekt  |9 9 
100 1 |a Mattheson, Johann,  |d 1681-1764  |7 mzk2003182628  |4 aut 
245 1 0 |a Critica Musica /  |c Johann Mattheson. 
260 |a Laaber :  |b Laaber,  |c c2003. 
300 |a 297 s. 
490 1 |a Laaber-Reprint ;  |v Bd. 4/2 
534 |p Původně vydáno:  |c Hamburg : J.Mattheson, 1725. 
830 0 |a Laaber-Reprint ;  |v Bd. 4/2 
CAT |a CHLADILOVA  |b 02  |c 20080606  |l MUB01  |h 1545 
CAT |a PTICHA  |b 02  |c 20080623  |l MUB01  |h 1025 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0212 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1854 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1154 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100526  |l MUB01  |h 1738 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2320 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0345 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1736 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1437 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1927 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 1007 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0320 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2333 
CAT |c 20170628  |l MUB01  |h 1105 
M54 |a 78 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-06-28 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - hudebni veda  |2 HUVED  |b hudební věda  |3 B-1 (Mat)  |5 2570805690  |8 20080606  |f 70  |f Prezenční  |r 00000001  |s kupKat3400 
AVA |a FIL50  |b FFHUD  |c hudební věda  |d B-1 (Mat)  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j HUVED