Chirurgie orgánových metastáz /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Čapov, Ivan, 1955- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Galén, 2008.
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 02129cam a22005657a 4500
001 MUB01000550039
003 CZ BrMU
005 20081030164411.0
008 080523s2008 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-06-28 
015 |a cnb001797170 
020 |a 978-80-7262-493-5 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD114 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616-033.2 
080 |a 616  |2 MRF 
100 1 |a Čapov, Ivan,  |d 1955-  |7 xx0018390  |% UČO 2129  |4 aut 
245 1 0 |a Chirurgie orgánových metastáz /  |c I. Čapov. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Galén,  |c 2008. 
300 |a 181 s. :  |b obr. 
500 |a Rejstřík. 
650 0 7 |a metastázy  |7 ph138073  |2 czenas 
650 0 7 |a chirurgie metastáz  |2 CZ-BrMU 
650 0 9 |a metastasis  |2 eczenas 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20080523  |l MUB01  |h 0858 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20080613  |l MUB01  |h 1341 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20081030  |l MUB01  |h 1644 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0645 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0147 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0211 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1853 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0754 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1153 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100617  |l MUB01  |h 0407 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0114 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20120328  |l MUB01  |h 1246 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1923 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20121001  |l MUB01  |h 1052 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 1004 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1845 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0317 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2331 
CAT |c 20170628  |l MUB01  |h 1103 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20171003  |l MUB01  |h 1054 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2332 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-06-28 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 613.13-ČAPO  |9 VV-550039-01  |6 3147030964  |5 3147030964  |8 20080523  |f 70  |f Prezenční  |g 2008-328  |r 20080613  |s kup 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 613.13-ČAPO  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j VV  |k 0