Ženy, muži a jiné básně /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Burian, Jan, 1952- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Galén, 2008.
Edition:1. vyd.
Series:Edice P.S. ; sv. 1
Subjects:
LEADER 02139nam a22006017a 4500
001 MUB01000549691
003 CZ BrMU
005 20080606103154.0
008 080520s2008 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-05-09 
015 |a cnb001797330 
020 |a 978-80-7262-538-3 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 821.162.3-1  |x Česká poezie  |2 Konspekt  |9 25 
100 1 |a Burian, Jan,  |d 1952-  |7 jk01020364  |4 aut 
245 1 0 |a Ženy, muži a jiné básně /  |c Jan Burian. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Galén,  |c 2008. 
300 |a 78 s. :  |b il. 
490 1 |a Edice P.S. ;  |v sv. 1 
655 7 |a česká poezie  |7 fd133958  |2 czenas 
830 0 |a Edice P.S. ;  |v sv. 1 
CAT |a CHLADILOVA  |b 02  |c 20080520  |l MUB01  |h 1219 
CAT |a SASA  |b 02  |c 20080527  |l MUB01  |h 1618 
CAT |a CERVINKOVA  |b 02  |c 20080606  |l MUB01  |h 1031 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0644 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0147 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0211 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1853 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0754 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1153 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2320 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0345 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1735 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0114 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1436 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1926 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 1004 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0317 
CAT |a PTICHAX  |b 02  |c 20151006  |l MUB01  |h 2045 
CAT |a PTICHAX  |b 02  |c 20151006  |l MUB01  |h 2046 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2330 
CAT |c 20170509  |l MUB01  |h 0935 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2332 
CAT |c 20200617  |l MUB01  |h 1729 
CAT |c 20210204  |l MUB01  |h 1825 
CAT |c 20210204  |l MUB01  |h 1844 
CAT |c 20210204  |l MUB01  |h 2236 
M54 |a 885.0 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-05-09 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 A-28791  |5 2570805046  |4 *  |8 20080520  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s kup 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d A-28791  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j SKLAD