Experimental archaeology /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Coles, J. M. 1930- (Author)
Format: Book
Language:English
Published: London ; New York : Academic Press, 1979.
Subjects:
LEADER 01947cam a2200529 i 4500
001 MUB01000547777
003 CZ BrMU
005 20080424085314.0
008 791219s1979 xxka b 001 0 eng
010 |a 79041520 
015 |a GB79 
020 |a 0-12-179750-3  |q (casebound ed.) 
020 |a 0-12-179752-X  |q (paperback. ed.) 
035 |a (DLC)3700567 
040 |a DLC  |b eng  |c DLC  |d DLC  |d BOD004 
050 0 0 |a CC175  |b .C64 
072 7 |a 902  |x Archeologie  |2 Konspekt  |9 8 
080 |a 902  |2 MRF 
082 0 0 |a 930.1 
100 1 |a Coles, J. M.  |q (John M.),  |d 1930-  |7 jcu2016910277  |4 aut 
245 1 0 |a Experimental archaeology /  |c John Coles. 
260 |a London ;  |a New York :  |b Academic Press,  |c 1979. 
300 |a ix, 274 p. :  |b ill. ;  |c 23 cm. 
500 |a Includes index. 
504 |a Bibliography: p. [251]-268. 
650 0 7 |a archeologie  |7 ph118578  |2 czenas 
650 0 9 |a archaeology  |2 eczenas 
CAT |a DRIMLOVA  |b 02  |c 20080423  |l MUB01  |h 0947 
CAT |a JANA  |b 02  |c 20080424  |l MUB01  |h 0853 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1814 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1829 
CAT |c 20091023  |l MUB01  |h 1146 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0642 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0146 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0209 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1852 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0753 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1152 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0113 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0959 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0313 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2328 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20170221  |l MUB01  |h 1351 
SID |a Z39  |b JIB-02-Z 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRVAN  |b ÚK volný výběr - A  |3 572.2-COLE  |5 3145341489  |8 20080423  |f 74  |f Měsíční  |q 20180727  |r 20080423  |s dar 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK volný výběr - A  |d 572.2-COLE  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRVAN