Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Die Physiologie der Nahrungsmi...
Jednotky
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Die Physiologie der Nahrungsmittel : ein Handbuch der Diätetik /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Moleschott, Jacob, 1822-1893
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Němčina
Vydáno:
Darmstadt :
Carl Wilhelm Leske,
1850.
Témata:
dietetika
fyziologie člověka
>
dějiny
příjem potravy
trávení
dietetics
digestion
human physiology
ingestion
monografie
monographs
Jednotky
Popis
MARC21
Knihovny MUNI nemají přístupné knihovní jednotky.
Popis
Stav
Knihovna
Sbírka
Signatura
Poznámky
Čárový kód
Podobné jednotky
Neural regulation of food and water intake /
Vydáno: (1969)
Ueber Nahrungsmittel im Allgemeinen und über den Werth des Fleischextracts als Bestandtheil der menschlichen Nahrung insbesondere /
Autor: Pettenkofer, Max von, 1818-1901
Vydáno: (1873)
Mercers' company lectures on recent advances in the physiology of digestion /
Autor: Starling, Ernest Henry, 1866-1927
Vydáno: (1906)
Regulace příjmu železa erytroidními buňkami
Autor: Neuwirt, Jan, 1927-1993
Vydáno: (1986)
The physiology of digestion : considered with relation to the principles of dietetics /
Autor: Combe, Andrew, 1797-1847
Vydáno: (1836)
×
Načítá se...