Objevitelé člověka : od Hippokrata k Pavlovovi /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Glaser, Hugo, 1881-1976 (Author), Sajner, Josef, 1909-1992 (Translator, Author of introduction, etc.)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Orbis, 1959
Series:Věda a život
Subjects:
Related Items:Translation of: Entdecker des Menschen
LEADER 04379cam a22008777a 4500
001 MUB01000543105
003 CZ BrMU
005 20180511160535.0
008 080304s1959 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-05-09 
015 |a cnb000514916 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD001  |d BOD002 
041 1 |a cze  |h ger 
072 7 |a 61  |x Lékařské vědy. Lékařství  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 61  |2 MRF 
080 |a 616-051  |2 MRF 
080 |a 61(091)  |2 MRF 
080 |a (0.062)  |2 MRF 
100 1 |a Glaser, Hugo,  |d 1881-1976  |7 jn20000601849  |4 aut 
245 1 0 |a Objevitelé člověka :  |b od Hippokrata k Pavlovovi /  |c Hugo Glaser ; [z německého originálu ... přeložil Josef Sajner] 
260 |a Praha :  |b Orbis,  |c 1959 
300 |a 290 s. :  |b il. 
490 1 |a Věda a život 
504 |a Obsahuje bibliografii, jmenný a věcný rejstřík 
546 |a Přeloženo z němčiny 
650 0 7 |a lékařství  |7 ph115195  |2 czenas 
650 0 7 |a lékaři  |7 ph122495  |2 czenas 
650 0 7 |a dějiny lékařství  |7 ph484341  |2 czenas 
650 0 9 |a medicine  |2 eczenas 
650 0 9 |a physicians  |2 eczenas 
650 0 9 |a history of medicine  |2 eczenas 
655 7 |a populárně-naučné publikace  |7 fd131864  |2 czenas 
655 9 |a popular works  |2 eczenas 
700 1 |a Sajner, Josef,  |d 1909-1992  |7 jk01110306  |4 trl  |4 aui  |4 aut 
765 0 |t Entdecker des Menschen  |9 Česky 
830 0 |a Věda a život 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20080304  |l MUB01  |h 1336 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1814 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1828 
CAT |a BART  |b 02  |c 20080728  |l MUB01  |h 1210 
CAT |a SVOBODOVA  |b 02  |c 20080815  |l MUB01  |h 0929 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0638 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0143 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0207 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1850 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0751 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1149 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2318 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0341 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1733 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0112 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1432 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 2023 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0951 
CAT |a VACOVAX  |b 02  |c 20130513  |l MUB01  |h 0940 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20150501  |l MUB01  |h 0148 
CAT |a MALIKOVA  |b 02  |c 20150526  |l MUB01  |h 1025 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2322 
CAT |c 20170509  |l MUB01  |h 0932 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20180424  |l MUB01  |h 2351 
CAT |a TIMKO  |b 02  |c 20180511  |l MUB01  |h 1557 
CAT |a TIMKO  |b 02  |c 20180511  |l MUB01  |h 1605 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2330 
M54 |a 61 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-05-09 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 61-GLAS1-1  |6 59-2881  |5 257R106222  |4 *  |8 20080728  |f 74  |f Měsíční  |r 20080728  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 ANA  |b anatomie  |3 A/1329  |6 59/1464  |5 3147R51827  |4 DPČ: 59/53, DISP.: ANA  |7 DISP.: ANA  |8 20180511  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-10092  |9 SKLAD-543105-03  |6 59/1498  |5 3147R27423  |4 DPČ: D708, DISP.: FAR  |7 DISP.: FAR  |8 20090710  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-1165  |9 SKLAD-543105-01  |5 3147029342  |7 Dar prof. MUDr. Vladislava Kruty, DrSc., Masarykově univerzitě  |8 20080304  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20080304  |s dar 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-23989  |6 59/1236  |5 3147R47622  |4 DPČ: 59/121, DISP.: SOC  |7 DISP.: SOC  |8 20150526  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-7568  |9 SKLAD-543105-02  |6 50/1463  |5 3147R20336  |4 DPČ: 50/58, DISP.: BIO  |7 DISP.: BIO  |8 20090320  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s retro 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRSAN  |b ÚK sklad - A  |3 I-34227  |5 3145167019  |8 20180316  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20180615  |r 00000001  |s retro 
AVA |a MED50  |b KUK  |c anatomie  |d A/1329  |e available  |t K dispozici  |f 5  |g 0  |h N  |i 1  |j ANA 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 61-GLAS1-1  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 4  |j VYBER 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK sklad - A  |d I-34227  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRSAN