Vie de Jésus /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Renan, Ernest, 1823-1892 (Author)
Format: Book
Language:French
Published: Paris : Nelson, 1863.
Edition:1e éd.
Series:Nelson
Cover Image
LEADER 01488nam a22004457a 4500
001 MUB01000542806
003 CZ BrMU
005 20080303074554.0
008 001114s1863 fr ||||| |||||||||||fre d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-05-09 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 2  |x Náboženství  |2 Konspekt  |9 5 
100 1 |a Renan, Ernest,  |d 1823-1892  |7 jn19990006951  |4 aut 
245 1 0 |a Vie de Jésus /  |c par Ernest Renan. 
250 |a 1e éd. 
260 |a Paris :  |b Nelson,  |c 1863. 
300 |a 282 s. 
490 1 |a Nelson 
830 0 |a Nelson 
CAT |a CUPROVA  |b 02  |c 20080303  |l MUB01  |h 0745 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1814 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1828 
CAT |c 20080602  |l MUB01  |h 1124 
CAT |c 20080604  |l MUB01  |h 0959 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0206 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1849 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1149 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2317 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0341 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1733 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1432 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1925 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0951 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2322 
CAT |c 20170509  |l MUB01  |h 0932 
M54 |a 2 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-05-09 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 A2-589  |5 2570801954  |8 20080303  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s převod 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d A2-589  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD