Církevní topografie a farní síť pražské církevní provincie v pozdním středověku /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Hrdina, Jan, 1970- (Editor), Zilynská, Blanka, 1956- (Editor)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Filosofia, 2007
Edition:Vyd. 1.
Series:Colloquia mediaevalia Pragensia ; 8
LEADER 02456nam a22005417a 4500
001 MUB01000542520
003 CZ BrMU
005 20150319093401.0
008 080227s2007 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-05-09 
015 |a cnb001780062 
020 |a 978-80-7007-262-2 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 2  |x Náboženství  |2 Konspekt  |9 5 
245 0 0 |a Církevní topografie a farní síť pražské církevní provincie v pozdním středověku /  |c k vydání připravili Jan Hrdina a Blanka Zilynská 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Filosofia,  |c 2007 
300 |a 207 s. :  |b il., tab. 
490 1 |a Colloquia mediaevalia Pragensia ;  |v 8 
700 1 |a Hrdina, Jan,  |d 1970-  |7 jn20000401073  |4 edt 
700 1 |a Zilynská, Blanka,  |d 1956-  |7 jo20010087011  |4 edt 
830 0 |a Colloquia mediaevalia Pragensia ;  |v 8 
CAT |a ZIMOLOVA  |b 02  |c 20080227  |l MUB01  |h 1058 
CAT |a PTICHA  |b 02  |c 20080311  |l MUB01  |h 1413 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1814 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1828 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0206 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1849 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100527  |l MUB01  |h 2139 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1732 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1432 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 1925 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0950 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20150319  |l MUB01  |h 0821 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20150319  |l MUB01  |h 0934 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0306 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2321 
CAT |c 20170509  |l MUB01  |h 0932 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2330 
M54 |a 2 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-05-09 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 1-45653  |5 2571503859  |4 Dar (prof. PhDr. Jan Zouhar, CSc.)  |8 20150319  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20150317  |s dar 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - katedry a ustavy  |2 ARCHE  |b archeologie  |3 I-14071  |5 2571006210  |4 Dar (Centrum mediavistických studií Praha)  |8 20100616  |f 78  |f Mimo UK  |r 00000001  |s dar 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - historicky ustav  |2 FFUHV  |b historický ústav  |3 Z-CMP-1  |5 2570801760  |4 *--dar (Jan Hrdina)  |8 20080227  |f 70  |f Prezenční  |r 00000001  |s dar 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d 1-45653  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 6  |j SKLAD 
AVA |a FIL50  |b FF-K  |c archeologie  |d I-14071  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j ARCHE 
AVA |a FIL50  |b FFUHV  |c historický ústav  |d Z-CMP-1  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j FFUHV