Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Analýza potravin /
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Analýza potravin /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři:
Kubáň, Vlastimil, 1944-
(Autor)
,
Kubáň, Petr, 1973-
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Čeština
Vydáno:
Brno :
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita,
2007.
Vydání:
1. vyd.
Témata:
analýza potravin
food analysis
e-prezenčka
učebnice vysokých škol
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Popis jednotky:
Věcný rejstřík.
Fyzický popis:
202 s.
Bibliografie:
Bibliografie.
ISBN:
978-80-7375-036-7
Podobné jednotky
The analysis and adulteration of foods /
Autor: Bell, James
Vydáno: (1881)
Food analysis : typical methods and the interpretation of results /
Autor: Woodman, A. G.
Vydáno: (1941)
Modern food analysis /
Autor: Hart, Frank Leslie, 1893-, a další
Vydáno: (1971)
Die Praxis des Chemikers : bei Untersuchung von Nahrungs- und Genußmitteln, Gebrauchsgegenständen und Handelsprodukten : bei hygienischen und bakteriologischen Untersuchungen, sowie in der gerichtlichen und Harnanalyse /
Autor: Elsner, Fritz, 1842-, a další
Vydáno: (1924)
Analýza potravin : laboratorní cvičení /
Autor: Hálková, Jana, a další
Vydáno: (2000)
×
Načítá se...