Etika /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bonhoeffer, Dietrich, 1906-1945 (Author)
Other Authors: Vik, Bohuslav, 1937- (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Kalich, 2007.
Edition:1. vyd.
Subjects:
Related Items:Translation of: Ethik
LEADER 04143nam a22009257a 4500
001 MUB01000540167
003 CZ BrMU
005 20080703110127.0
008 080207s2007 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-05-09 
015 |a cnb001784562 
020 |a 978-80-7017-047-2 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD002 
041 1 |a cze  |h ger 
072 7 |a 27-4  |x Praktická teologie. Morální teologie  |2 Konspekt  |9 5 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
080 |a 27-42  |2 MRF 
080 |a 274/278-1  |2 MRF 
080 |a (430)  |2 MRF 
100 1 |a Bonhoeffer, Dietrich,  |d 1906-1945  |7 jn19990000925  |4 aut 
245 1 0 |a Etika /  |c Dietrich Bonhoeffer ; přeložil Bohuslav Vik. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Kalich,  |c 2007. 
300 |a 456 s. 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík. 
650 0 7 |a křesťanská etika  |7 ph138484  |2 czenas 
650 0 7 |a křesťanský život  |7 ph122132  |2 czenas 
650 0 7 |a morální teologie  |7 ph115355  |2 czenas 
650 0 7 |a protestantská teologie  |7 ph124664  |z Německo  |y 20. století  |2 czenas 
650 0 9 |a Christian ethics  |2 eczenas 
650 0 9 |a Christian life  |2 eczenas 
650 0 9 |a moral theology  |2 eczenas 
650 0 9 |a Protestant theology  |2 eczenas 
655 7 |a studie  |7 fd133597  |2 czenas 
700 1 |a Vik, Bohuslav,  |d 1937-  |7 kpwa6217  |4 trl 
765 0 |t Ethik  |9 Česky 
CAT |a CHLADILOVA  |b 02  |c 20080207  |l MUB01  |h 1504 
CAT |a LENKA  |b 02  |c 20080313  |l MUB01  |h 0959 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20080328  |l MUB01  |h 1131 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080416  |l MUB01  |h 0617 
CAT |a CERVINKOVA  |b 02  |c 20080429  |l MUB01  |h 1013 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1814 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1828 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20080703  |l MUB01  |h 1101 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0635 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0141 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0205 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1848 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0749 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1147 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1732 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0110 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1430 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 2023 
CAT |a PTICHAX  |b 02  |c 20121114  |l MUB01  |h 1540 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0946 
CAT |a PTICHAX  |b 02  |c 20130308  |l MUB01  |h 1201 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1842 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0304 
CAT |c 20150611  |l MUB01  |h 1212 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1037 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2318 
CAT |c 20170509  |l MUB01  |h 0931 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2330 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0930 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1919 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1133 
M54 |a 283ia 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-05-09 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 283ia-BONH1-2  |5 2570800915  |4 *  |8 20080207  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 BINKA  |b Binka  |3 B1-938  |5 4240747316  |8 20080307  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 20080308  |s grant 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 SKFSS  |b Sklad  |3 SKL-20742  |9 B1-938  |5 4240747301  |8 20080305  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20170906  |r 20080305  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 LET  |b lékařská etika  |9 LET-540167-01  |6 3147031136  |5 3147031136  |4 G-1309/2008  |8 20080703  |f 78  |f Mimo UK  |r 20080703  |s grant 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 S1  |b Sklad 1  |3 F-2290 a  |5 3129138541  |4 Fa č. 262/08, 111  |8 20080826  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20080826 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRAF  |a Právnická fakulta  |2 VV-2  |b Volný výběr 2  |3 F-2290  |5 3129137475  |4 Fa č. 120/08, 99  |8 20080328  |f 74  |f Měsíční  |r 20080328 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 283ia-BONH1-2  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 12  |j VYBER 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Binka  |d B1-938  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 1  |h N  |i 5  |j BINKA 
AVA |a LAW50  |b PRAF  |c Sklad 1  |d F-2290 a  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 0  |h N  |i 6  |j S1 
AVA |a MED50  |b KUK  |c lékařská etika  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j LET