Bioinformatics /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Dear, Paul H. (Editor)
Format: Book
Language:English
Published: Bloxham : Scion, 2007.
Edition:1st ed.
Series:Methods express
Subjects:
LEADER 01763nam a22005057a 4500
001 MUB01000534881
003 CZ BrMU
005 20071204114457.0
008 071204s2007 xxk||||| |||||||||||eng d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-03-06 
020 |a 978-1-904842-16-3  |q (paperback) 
040 |a BOD002  |b cze 
080 |a 575.112  |2 MRF 
245 1 0 |a Bioinformatics /  |c edited by Paul H. Dear. 
250 |a 1st ed. 
260 |a Bloxham :  |b Scion,  |c 2007. 
300 |a xxxi, 294 s. 
490 1 |a Methods express 
500 |a Index. 
650 0 7 |a bioinformatika  |7 ph194800  |2 czenas 
650 0 7 |a výpočetní biologie  |2 czmesh 
650 0 9 |a bioinformatics  |2 eczenas 
700 1 |a Dear, Paul H.  |4 edt 
830 0 |a Methods express 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20071204  |l MUB01  |h 1144 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1814 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1828 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0201 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1845 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100617  |l MUB01  |h 0406 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2314 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0337 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0109 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0937 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1840 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0255 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2311 
CAT |c 20170306  |l MUB01  |h 1038 
CAT |c 20210121  |l MUB01  |h 1010 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0929 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1918 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-03-06 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 577.2-BIOI  |9 VV-534881-01  |6 3147027042  |5 3147027042  |8 20071204  |f 74  |f Měsíční  |r 20071204  |s kup 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 577.2-BIOI  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 22  |j VV