Urgentní zdravotní péče /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dobiáš, Viliam, 1950- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Martin : Osveta, 2007.
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 01950cam a22005177a 4500
001 MUB01000534618
003 CZ BrMU
005 20110601094316.0
008 071203s2007 xo ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-03-06 
020 |a 978-80-8063-244-1 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD114 
080 |a 616-083.98  |2 MRF 
100 1 |a Dobiáš, Viliam,  |d 1950-  |7 xx0072415  |4 aut 
245 1 0 |a Urgentní zdravotní péče /  |c Viliam Dobiáš. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Martin :  |b Osveta,  |c 2007. 
300 |a 178 s. 
650 0 7 |a urgentní medicína  |7 ph137093  |2 czenas 
650 0 7 |a urgentní ošetřovatelství  |2 czmesh 
650 0 9 |a emergency medicine  |2 eczenas 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20071203  |l MUB01  |h 1021 
CAT |a HONIGOVA  |b 02  |c 20071217  |l MUB01  |h 0922 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1814 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1828 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080516  |l MUB01  |h 0611 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20080626  |l MUB01  |h 1354 
CAT |c 20090911  |l MUB01  |h 1411 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0201 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1844 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1143 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100617  |l MUB01  |h 0406 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20110601  |l MUB01  |h 0943 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20111019  |l MUB01  |h 0042 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0108 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0936 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1839 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0254 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2311 
CAT |c 20170306  |l MUB01  |h 1038 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0929 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1918 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-03-06 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 KAO  |b kat.ošetřovatelství  |9 KAO-534618-01  |6 3147027007  |5 3147027007  |4 K-1111, č. par. 58896  |8 20071203  |f 78  |f Mimo UK  |r 20071203  |s kup 
AVA |a MED50  |b KUK  |c kat.ošetřovatelství  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j KAO