Political science research methods /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Johnson, Janet Buttolph, 1950- (Author), Reynolds, H. T. (Author)
Format: Book
Language:English
Published: Washington : CQ Press, c2005
Edition:5th ed.
Subjects:
LEADER 02140cam a22005537a 4500
001 MUB01000532664
003 CZ BrMU
005 20161219172217.0
008 071116s2005 xxu||||| |||||||||||eng d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-03-06 
020 |a 1-56802-874-1 
040 |a BOD031  |b cze  |d BOD114 
072 7 |a 321  |x Politologie  |2 Konspekt  |9 15 
080 |a 321  |2 MRF 
100 1 |a Johnson, Janet Buttolph,  |d 1950-  |7 jx20090602010  |4 aut 
245 1 0 |a Political science research methods /  |c Janet Buttolph Johnson, H.T. Reynolds 
250 |a 5th ed. 
260 |a Washington :  |b CQ Press,  |c c2005 
300 |a xxii, 515 s. :  |b il. 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík 
650 0 7 |a politologie  |7 ph115796  |x metodologie  |2 czenas 
650 0 9 |a political science  |2 eczenas 
700 1 |a Reynolds, H. T.  |q (Henry T.)  |7 vse20181009423  |4 aut 
CAT |a SIMCIKOVA  |b 02  |c 20071116  |l MUB01  |h 1322 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1814 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1828 
CAT |a ZAHR  |b 02  |c 20080616  |l MUB01  |h 1541 
CAT |a SIMCIKOVA  |b 02  |c 20090909  |l MUB01  |h 1000 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0624 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0137 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0159 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1843 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0745 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1142 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0108 
CAT |a SIMCIKOVAX  |b 02  |c 20121013  |l MUB01  |h 1056 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0933 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0251 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1032 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2308 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20161219  |l MUB01  |h 1722 
CAT |c 20170306  |l MUB01  |h 1037 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20200706  |l MUB01  |h 1747 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0928 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1917 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-03-06 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 CHYTI  |b Chytilek  |3 F1-2026  |5 4240745832  |8 20071116  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 20071116  |s grant 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c Chytilek  |d F1-2026  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 1  |g 1  |h N  |i 0  |j CHYTI