Microsoft Office Excel 2003 : podrobná uživatelská příručka /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Brož, Milan, 1946- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Brno : Computer Press, 2004.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 03434cam a2200721 a 4500
001 MUB01000532429
003 CZ BrMU
005 20080115073139.0
008 040817s2004 xr a er 001 0 cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-03-06 
015 |a cnb001413233 
020 |a 80-251-0230-0  |q (brož.) 
035 |a (CZ-BrMZK)000729088 
040 |a BOA001  |b cze  |d BOD031  |d BOD002 
072 7 |a 004.4/.6  |x Programování. Software  |2 Konspekt  |9 23 
080 |a 004.42Excel  |2 MRF 
080 |a 004.67  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
080 |a 004.4/.6  |2 MRF 
100 1 |a Brož, Milan,  |d 1946-  |7 jn20020126016  |4 aut 
245 1 0 |a Microsoft Office Excel 2003 :  |b podrobná uživatelská příručka /  |c Milan Brož. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Brno :  |b Computer Press,  |c 2004. 
300 |a 384 s. :  |b il. ;  |c 23 cm 
500 |a Terminologický slovník. 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík. 
650 0 7 |a Microsoft Excel 2003 (software)  |7 ph232615  |2 czenas 
650 0 7 |a tabulkové procesory  |7 ph116391  |2 czenas 
650 0 9 |a Microsoft Excel 2003  |2 eczenas 
650 0 9 |a electronic spreadsheets  |2 eczenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
CAT |a SIMCIKOVA  |b 02  |c 20071115  |l MUB01  |h 1054 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20080115  |l MUB01  |h 0731 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1814 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1828 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0624 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0137 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0159 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1843 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0745 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1142 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110406  |l MUB01  |h 1639 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110714  |l MUB01  |h 0925 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0108 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1350 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1909 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0932 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1839 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0250 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1032 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2308 
CAT |c 20170306  |l MUB01  |h 1037 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20180822  |l MUB01  |h 0015 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2328 
SID |a Z39  |b JIB-01-Z 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-03-06 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 004.2-BROŽ  |9 VV-532429-01  |6 3147027681  |5 3147027681  |4 f.č. 27000307  |8 20071206  |f 70  |f Prezenční  |g 2007-261  |r 20080115  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 004.2-BROŽ  |9 VV-532429-02  |6 3147027682  |5 3147027682  |4 f.č. 27000307  |8 20071206  |f 74  |f Měsíční  |g 2007-261  |r 20080115  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 004.2-BROŽ  |9 VV-532429-03  |6 3147027683  |5 3147027683  |4 f.č. 27000307  |8 20071206  |f 76  |f Semestrální  |g 2007-261  |r 20080115  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 004.2-BROŽ  |9 VV-532429-04  |6 3147027684  |5 3147027684  |4 f.č. 27000307  |8 20071206  |f 76  |f Semestrální  |g 2007-261  |r 20080115  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 004.2-BROŽ  |9 VV-532429-05  |6 3147027685  |5 3147027685  |4 f.č. 27000307  |8 20071206  |f 76  |f Semestrální  |g 2007-261  |r 20080116  |s kup 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 004.2-BROŽ  |e available  |t K dispozici  |f 5  |g 0  |h N  |i 37  |j VV  |k 0