V kouzelné zahradě jazyků, aneb, Jak studovat cizí jazyky /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Elman, Jiří (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha Sobotáles 2006
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
LEADER 01838nam a22005057a 4500
001 MUB01000531765
003 CZ BrMU
005 20071109082609.0
008 071108s2006 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-03-06 
020 |a 80-86817-19-9 
040 |a BOD003  |b cze 
080 |a 81'24  |2 MRF 
080 |a (072)  |2 MRF 
100 1 |a Elman, Jiří  |7 jk01030430  |4 aut 
245 1 0 |a V kouzelné zahradě jazyků, aneb, Jak studovat cizí jazyky /  |c Jiří Elman 
246 3 0 |a Jak studovat cizí jazyky 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha  |b Sobotáles  |c 2006 
300 |a 168 s. 
650 0 7 |a studium jazyků  |7 ph162895  |2 czenas 
650 0 9 |a language learning  |2 eczenas 
655 7 |a metodické příručky  |7 fd132826  |2 czenas 
CAT |a SEDINOVA  |b 02  |c 20071108  |l MUB01  |h 1040 
CAT |a SEDINOVA  |b 02  |c 20071108  |l MUB01  |h 1058 
CAT |a SZABOVA  |b 02  |c 20071109  |l MUB01  |h 0826 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1814 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1828 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0159 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1843 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1141 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20110217  |l MUB01  |h 1430 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0108 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0931 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1838 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0249 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2307 
CAT |c 20170306  |l MUB01  |h 1036 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0928 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1917 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1131 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-03-06 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 I-10504  |5 3201053369  |8 20071108  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 20071108 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d I-10504  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 1  |g 1  |h N  |i 0  |j KDEP